Hvordan til at plante banan passionsfrugt frø

March 23

Banan passionsfrugt, eller curuba, en nær slægtning af den fælles passion frugt, er en længere, tyndere, gul version af sin fætter, men nogle mener, er endnu sødere smag. Passionsfrugt vinstokke i almindelighed kræver lange, varme somre at producere frugt-- og dette udvalg kan især lide højere luftlag og varmere, fugtige luft-- men selv hvis du er i et køligere miljø, det er stadig værd vokser for blomsterne. Voksende passionsfrugt fra frø er forholdsvis let og helt sikkert givende, med både frugter og smukke blomster på en vin der vokser meget hurtigt.

Instruktioner

•Soak tørre frø i vand i to timer at overnatte før såning. Hvis du ønsker at bruge friske frø fra en banan passionsfrugt, er det bedst at gøre så snart efter høst dem fra en overmodne frugter som muligt.

•Plant frø i en næringsrige frø-raising mix, enten i tørv Potter eller i meget godt afdrypning containere. Dække med kun en halv tomme af jord og vand dem godt.

•Sæt seedede Potter i et varmt, semi-solrigt sted at spire og se på dem hver par dage for at sikre jordbunden er fugtig (men aldrig iblødsætning). Frø, der er blevet plantet friske frugter vil spire i 10 til 24 dage. Tørrede frø kan tage flere uger at spire.

•Sæt en varme pad nedenunder en bakke med seedede gryder og bunden-varme planter for at fremskynde spiringen processen. For tørre frø, kan dette hjælpe med at reducere spiring tid fra 10 uger til bare to eller tre.

•Transplant planter udenfor eller en større beholder når de er tre måneder gammelt eller 10-inches høj. Hvis højere, antyder hjemlig kapers toppe af planterne bør skæres tilbage og planterne vandes stærkt. Plant i godt ernæret, godt afdrypning jord. Vælg et solrigt sted, medmindre du er i et varmt miljø.

Tips & advarsler

  • Når plantet, banan passionsfrugt planten har brug for regelmæssig vanding og gødskning for at holde vin trives. Den første afgrøde vil blive produceret i to år.
  • Passionsfrugt vinstokke er ikke hårdfør til kolde vintre (de ikke dæmpe godt under 28 grader F), men hvis du dyrke dem i containere du kan vejret gennem frost ved at bringe dem indendørs og gemme dem i en kølig kælder eller Ammans.
  • Ifølge Purdue University's NEWcrop er en årlig udbytte i Colombia op til 300 frugter pr. vinstok, selvom i Indien er det 50. De enkelte frugter spænder fra 2 til 5 1/2 ounce hver. Så hvis du ikke har plads eller har brug for denne mængde, beskære dine vine, som rent faktisk hjælper med at forbedre luftstrømmen, reducere sygdom og lette lugning og høst.
  • Frugt købt på købmand dyrkes sandsynligvis kommercielt hybrider. Som et resultat kan ikke du være sikker på, hvordan frugterne vil slå fra disse frø.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com