Hvordan til at identificere banan planter

March 24

Hvordan til at identificere banan planter

Banan planter, også kaldet banan træer, er tropiske planter. Det betyder ikke, du kun finde dem i en tropisk beliggenhed. For at producere frugt, skal de være vokset i varmere klimaer, fordi de har brug for 10-15 måneder uden frost at modne nok frugt til at udvikle. Banan planter kan dog dyrkes i et klima med kølige vintre til dekorative formål. De kan endda dyrkes i Potter og plantageejere, selvom de kræver hyppige genbeplantning. Kigge efter flere karakteristika ved at identificere banan planter.

Instruktioner

•Undersøg stokken. Gennem det meste af sit liv, er stilke af banan planter faktisk består af flere lag af bladskederne.

•Look for et center trunk. Lige før en banan plante er klar til at bære frugt, vokser plantens stængel trunk hurtigt fra midten af bladet kappe-stilk. Disse vises normalt i sensommeren.

•Look for store blade. Bladene af en banan plante er alle forbundet til stilken, og er for det meste grønt, selvom de kan være splotched med lilla. De oprulle fra stilken, og ifølge Californien sjældne frugt avlere, Inc., dette sker om en gang om ugen. I et klima med varmt vejr, kan bladene vokse til en størrelse på 9 fod lang og 2 fod bred.

•Find lilla knopper. Når den sande stilk har optrådt fra midten af stilken, vokser en lang, ovale lilla knop fra stilken.

•Look inde i den lilla bud. Den lilla bud åbner for at afsløre flere rækker af hvide blomster med rørformede Centre. Disse blomster er, hvad vil i sidste ende vokser til bananer.

•Søge for frugt. En af de mest oplagte indikatorer for en banan plante er bananer. Bananer vokser i store klaser, også benævnt hænder. De først vises slank og grøn, og begynder at vende gule eller røde som de vokser. En fuldt udvokset banan kan være alt fra 2 til 12 inches, afhængigt af vifte af banan.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com