Hvor hurtigt skaldet Cypern træer vokse?

March 27

Den skaldede cypress er et træ, der findes for det meste i sumpet eller våde forhold langs USA 's østlige og sydlige kyster, og er kendetegnet ved lineære blade, der spredes ud på grenene og er arrangeret i to rækker på modsatte sider af stænglen. I modsætning til de fleste nål-bærende træer er den skaldede cypress løvfældende, hvilket betyder, at det mister sin nåle hver år. I perfekt eller ufuldkommen betingelser, kan den skaldede cypress vokser ret hurtigt og leve længe.

Vækst hastighed

En skaldet cypres træ kan vokse til at være så høj som 40 eller 50 fødder i de første 15-25 år af livet. Yngre træer vokser hurtigt, men langsomt ned som de bliver ældre. Disse træer kan vokse til at være mindst 100 fod høje, og nogle gange får så høj som 150 fod. Stammen kan komme til mindst 10 fod i diameter når helt modne, og den skaldede cypress kan leve i mindst 500 år.

Vækstfaktorer

Sure jordbund er bedst for skaldede cypress træer, men det er en temmelig hårdfør tree, der synes at være i stand til at trives i alle jordtyper. I virkeligheden, ifølge floridata.com får skaldet cypresser ikke normalt til at vokse under optimale forhold. Bald cypress træer kan overleve længere perioder af oversvømmelser eller kan håndtere tør, mindre næringsrig jord og stadig vokse lige så godt i begge miljøer.

De store virksomheder

Floridata.com rapporterer, at to af de største bald cypress træer er i Louisiana og Florida. I Cat Island National Wildlife Refuge nær Baton Rouge, Louisiana, sidder der en skaldet cypres, der er kun 83 fod høje, men er 17 fod i diameter og en krone spredning af 85 fødder, hvilket gør det den største skaldede cypress volumen i Bayou State. Men det blegner i sammenligning med "The Senator," som er i Seminole-amtet i Florida. Denne bald cypress er 118 fødder høj med en lastbil af 11 fod i diameter og en krone spredning på 57 fod.

Steder

Bald cypress træer forekommer mest naturligt i områder hvor de får en masse vand, især sumpe, flodsletter, søer og floder. De forekommer mest på den østlige amerikanske kyst fra Delaware til south Texas. De er også udbredt langs Mississippi-floden basin, strækker sig fra munden i nærheden af New Orleans hele vejen op til Illinois.

Hårdt træ

Bald cypress har tjent en Brugernavn--den evige træ. Af grunde, der ikke er helt klart er den skaldede cypress ekstremt modstandsdygtige over for forfald. Når konstruktionen eksperter regnede med, at ud, blev bald cypress en i-demand træ til projekter som docks, broer, både og bygninger. Takket være klar til klipning af bald cypress skove, er der langt færre numrene på disse træer, især dem, som er meget gamle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com