Hvordan at tage sig af tulipaner efter blomstrende

April 10

Hvordan at tage sig af tulipaner efter blomstrende

Der er over 100 arter af tulipaner og mange flere hybrider. Tulipanløg blomst fra tidligt til sent forår i en række forskellige former, størrelser og farver. Efter blomstrende afskåret blomster hybrid tulipaner; at tillade hybrid tulipaner til at gå til seed dræner pære næringsstoffer. Blomster af arter tulipaner er efterladt på stedet efter blomstrer. At lade arter tulipaner gå til seed øger din status som nye pærer i sidste ende vokser fra frø. At vide, hvilken type af tulipaner har du hjælper dig med at beslutte, hvordan at tage sig af dem efter blomstrer.

Instruktioner

•Lad blade og stængler på tulipanløg, af både arter og hybrid sorter, efter de har blomstrede. Forlader i blade og stilke til at modnes, bliver brune og visne op feeds pærer til næste års tulip blomster.

•Plant hybrid tulipaner 5 inches eller flere fra stauder som røllike, sedum spectabile eller day liljer. Da disse planter blad ud vil de vokse op, magnetisek over den grimme, døende tulip løv, skjule det fra visningen. Arter tulipaner er mindre, lavere voksende planter, der kræver varme solskin fuldt modne deres pærer. Dyrke dem i nærheden af edelweiss, alpine ensian og andre lav voksende stauder, der ikke vil dække dem op, så løgene kan få den bage de har brug for.

•Klippe off døde tulip blade og stilke efter de har vendt fuldstændig brun, kastede det på kompostbunke.

Tips & advarsler

  • Hybrid tulipaner er ikke så hårdfør som arter tulipaner. Trods ordentlig pleje kan de ikke komme tilbage næste år.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com