Hjemmelavet ukrudtsmiddel for en dam

April 20

Hjemmelavet ukrudtsmiddel for en dam

Mange damme, især dem, der er større i størrelse, indeholder en matrix af vandplanter liv. Ukrudt og alger i vandet kræver kontrolmetoder, som ikke skader andre planter, der fungerer som mad kilder til fisk og fugle. Mens du kan købe en kemisk akvatisk ukrudtsbekæmpelse på en haven butik, kan du også gøre en hjemmelavet ukrudtsmiddel for din Dam, ved hjælp af en fisk netto og et par baller af byg.

Instruktioner

•Sæt en balle Byg halm på jorden og forsigtigt adskille det med en have rorpind. Byg du har brug for afhænger af størrelsen af din dam. Effektiv akvatisk ukrudtsbekæmpelse skal du en balle pr. en femtedel hektar af dammen.

•Stuff løs halm i fisk netto. En stor, kommercielle nylon fisk netto, tilgængelig på agn og tackle eller kommercielt fiskeri butikker, vil fungere godt for dette projekt. Netting vil blive brugt til at holde Byg sammen, men proppe ikke alt for meget halm i netting. Det skal være pakket løst for at korrekt nedbrydes ved hjælp af luften.

•Tie på nettet med en streng eller gøre en simpel knude. Du skal binde nettet så når det er placeret i vandet, halmen ikke vil flyde ud af nettet og i dammen.

•Sæt Byg halm og net i vandet i en lavvandet placering. Hvis din dam er dybere end 5 fødder, binde på nettet til en pæl i vandet, så nettet ikke glider til et område, der er dybere end 5 fødder. Hvis din hele dammen er dybere end 5 fødder, slips på nettet til en 3-5 fod linje satset på jord ved siden af vand, så smid den netto ud i vandet.

•Træffe redbelly eller blå tilapia i dammen hvis du bor i en region, hvor vandets temperatur ikke dykke ned under 50 grader Fahrenheit. For temperaturer under 50 grader, kan du introducere almindelig karpe til dammen. Disse fisk vil hjælpe med at kontrollere ukrudt befolkning, hvis der er allerede en stor ophobning af ukrudt og alger.

Tips & advarsler

  • Brug Byg netto kontrolsystem i marts eller April før ukrudt og alger begynder at vokse i dammen. Du skal sætte ny Byg i nettet hvert halve år.
  • Fordi tilapia og karper kan blive konkurrenter med indfødte fisk i din Dam, kontakt dit lokale Universitet udvidelse program, som kan fortælle dig, om fisken er velegnet som en biologisk kontrol metode og hvor man kan erhverve dem.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com