Tøjvask Tips til at fjerne græs pletter

April 23

Tøjvask Tips til at fjerne græs pletter

Græs pletter er forårsaget af den grønne kemiske i græs blandet med snavs. Kemiske og snavs binder tæt til stof i tøj og gør det meget svært at fjerne græs pletten på grund af dens dye-lignende egenskaber. Selv om det ikke er umuligt at fjerne græs pletter, kan det være meget vanskeligt. Der er nogle vigtige tips og tricks til at huske til næste gang du står over for en hård græs pletten.

Ren hurtigst muligt

Et meget vigtigt Tøjvask tip til at fjerne græs pletter er, hvor hurtigt du kan rense den. Jo længere du venter, jo mere græs pletten vil sidde og sætte ind i stoffet af tøj. Dette kan gøre pletten meget svært at fjerne.

Vaskemiddel der indeholder blegemiddel og enzymer

Vaskemidler, der indeholder blegemiddel og enzymer er en stor mulighed for at fjerne græs pletter, fordi den indeholder særlige rengøring enzymer, der er stærk græs-pletten krigere. Effektivt bruge denne metode, Sørg for at anvende vaskemidlet direkte på pletten og krat meget hårdt. Tillad vaskemiddel til at sidde på pletten i 15 minutter før du vasker normalt.

Sprit

Tage en tør svamp og våde det med sprit. Tillad svamp til at tørre ud. Når svampen er tør, våd det med koldt vand. Tilføje lidt vaskemiddel til tøjet på pletten og derefter gnide græs pletten med på svamp. Sprit vil hjælpe, løfte græsset pletten. Skyl tøjet med koldt vand og derefter vaske som du normalt ville.

Melasse

Tag et par dråber af melasse og anvende det på græs pletten og gnid det. Lad det sidde på tøj til 15 minutter og derefter vaske det den måde, du normalt ville. Dette bør hjælpe med at fjerne græs pletten så godt.

Aldrig bruge ammoniak eller alkaliske rengøringsmidler

Hvis du bruger ammoniak eller et alkalisk rengøringsmiddel til at slippe af med en græs pletten, vil det aldrig komme ud. Disse produkter forårsage græs pletten til at sætte i tøjet permanent.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com