Fem metoder til bekæmpelse af skadegørere

04/26/2014 by admin

Nogle kan være sød i andre indstillinger. Nogle er universelt hadet. Én ting er klar: vi ønsker ikke skadedyr til at dele vores hjem. Selv den mest forsigtige husholderske kan lejlighedsvis opstå en infestation af myrer, kakerlakker, mus eller væggelus. Skadedyr kan forårsage skade på dit hjem og ejendele, sprede bakterier eller bide familiens medlemmer. Heldigvis, tid-testet metoder normalt arbejde når du vil genvinde din plads.

Forebyggelse

Selvfølgelig, er den letteste metode til skadedyrsbekæmpelse forebyggelse. Alle skadedyr har brug for mad, og de fleste af dem får det fra krummer og udslip folk forlader omkring dem. Fejer og opsamlingsoverførsel regelmæssigt, opbevaring af fødevarer - herunder pet næring--i tæt lukkede beholdere og holde snavset service fra hober sig i vasken er de første skridt man skal tage. Undersøge dit hjem for indlysende indgangspunkter, og lappe eventuelle revner og huller i væggene.

Natural Retsmidler

Desværre, selv de reneste boliger kan blive angrebne, så yderligere metoder kan være nødvendigt. Mange husejere, især dem med små børn eller kæledyr, foretrækker at bruge naturlige retsmidler for at undgå farlige kemikalier. Selv om det er giftigt ved indtagelse, er borsyre et naturligt stof, der afskrækker skadedyr uden udsender dampe. Drys pulveret nær de indgangssteder, der har ved hjælp af insekter. Sæbevand i en sprayflaske kan være en sikker, effektiv bug spray. Nogle skadedyr er frastødt af visse dufte. For eksempel, er citron og agurk skiver uinteressant for mange insekter. Bare være omhyggelig med ikke at friste en anden slags pest med mad!

Fælder

Fælder er sandsynligvis den mest effektive måde at slippe af pattedyr angribere, såsom mus og rotter. Musefælder er kommet en lang vej fra foråret type set i tegnefilm. Den gammeldags type er stadig udbredt og lige så effektive som nogensinde, men dyreelskere og den sarte har flere muligheder i disse dage. Mange fælder er designet som tunneler, der holder den afdøde dyr skjult på alle tidspunkter. Dem, der ikke ønsker at skade dyr kan bruge humane fælder, som fanger mus eller rotter i en boks. Dyrene kan derefter frigives sikkert uden for hjemmet.

Giftstoffer

Undertiden blide metoder gøre ikke afskrække skadedyr. Med omhyggelig brug, kan gift være effektive til at fjerne dem. Bug spray er bredt tilgængelige i købmænd og isenkræmmere. Vær sikker på at Læs kørselsvejledning og advarsler omhyggeligt, holde børn og skadedyr væk fra området, og sørg for, at rummet er godt ventileret. Andre giftstoffer er beregnet til at blive indtaget af dyret, dræbe det senere. Være på vagt for at bruge denne metode på mus og rotter, men, da døde gnavere bag væggen udgør et andet problem.

Ringe i professionelle

Selv med alle de ovennævnte metoder, kan skadedyr overleve. Disse typer af dyr er især hårdføre. Nogle, såsom væggelus, kan endda være næsten umuligt at opdage dig selv. Du skal muligvis bringe fagfolk. Pest control virksomheder kan vurdere omfanget af situationen mere præcist, end du kan og har adgang til stærkere pesticider. For de mest alvorlige tilfælde, være parat til at finde et andet sted for din familie at bo et par dage. Det er en ulempe, men du vil sandsynligvis komme hjem til en skadegørerfri hjem.

Relaterede artikler