Hvordan til at ændre højden af en døren Jamb

November 15

Moderne residential døre er ved lov, ikke mindre end 80 inches høj. De fleste af dem er præcis højden. Når du udskifter døre i ældre huse, er kommer på tværs af døren jambs, der er kortere end den ønskede højde fælles. For at foretage justeringen, skal du fjerne den oprindelige jamb, flytte overskriften væggen og installere en ny jamb med de korrekte dimensioner. Bruge en prehung dør til at gøre installationen del så enkel som muligt.

Instruktioner

•Pry beklædning fra dørramme med et brækjern til at afsløre forskellen bag jamb. Klippe negle holder jamb på plads med en bajonetsav på begge sider og over overskriften jamb på toppen så godt. Banke det gamle jamb fra hullet med en hammer og bortskaffe det. Skære drywall over dørkarmen helt til loftet på den ene side af døren og fjerne. Klippe neglene på begge sider af overskriften vandret dør med den bajonetsav. Fjerne det fra væggen.

•Pry de to studs nedenunder hjørner af header fra studs bag dem. Skære to nye studs til 82 1/2 inches og søm dem til ansigt af de udvendige studs i stedet for originalerne. Sat i hovedet tilbage ind i væggen på toppen af disse nye studs og søm det på plads. Brug en hobbykniv til at trimme gipsvæg på anden siden af væggen, hvilket gør det selv med bunden af headeren.

•Indstil den nye prehung døren jamb og døren på plads, centreret i åbningen. Kile shims mellem jamb header og nyligt geninstalleret væg header til at holde den i position. Køre et søm op gennem jamb header og shims i overskriften væg.

•Wedge shims bag toppen af hængslet side jamb og fastsætte et mod dens forreste kant. Flytte bunden af jamb ind eller ud med en hammer, indtil boblen i grad er centreret. Tilføje shims i bunden af hængsel side jamb og søm gennem jamb og shims til stud på toppen og bunden. Gentag proceduren for nivellering og sømning med knop side jamb.

•Klippe et stykke af drywall størrelsen på brik du fjernet og søm det i sted over døren. Dækker leddene med drywall reparation tape og sprede mudder over det med en gipsvæg kniv, glat.

•Klippe døren beklædning til siderne af jamb. Skær dem så den korte side af 45-graders gering rammer et punkt 1/4 tomme højere end underkanten af overskriften jamb. Klip to venstre og to rigtige brikker mitered øverst til 45 grader med en miter så.

•Nail kabinettet til kanterne af jambs, 1/4 tommer fra indersiden kant. Foranstaltning mellem top point og skære et stykke af døren casing mitered i begge ender - en ret, en venstre - til 45 grader, så det passer stramt mellem dem. Søm det til sidehovedet, 1/4 tomme over den nederste kant.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com