Hybridsorter af tomater

September 30

En hybrid tomat--en indhentet fra en krydsning mellem to tomatsorter--tilbyder fordelene ved begge forældre sorter i en enkelt frugt. Hybrid tomat har normalt bedre sygdomsresistens, insektresistens og overlegen frugt til forældreplanter. Fremstilling af en overlegen hybrid tomat ofte tager år i selektiv opdragelse af overordnet plante linjer før korset er gennemført.

Celebrity

Celebrity hybrid tomat tilbyder en høj afgrøde udbytte og overlegen smag. Det har også superior sygdomsresistens. Det er resistent mod rod knude nemotodes, tobak mosaik virus, fusarium visnesyge og verticillium visnesyge. Sorten tager normalt 70 dage til at modne.

Anlægget producerer mellemstore, crack-resistente frugt, der er i gennemsnit 7 ounce i vægt. En faktor (bush) tomatplante, det normalt kræver ingen opbinding.

Jet Star

Jet stjerne tomat hybrid tilbyder sygdomsresistens verticillium visnesyge og fusarium visnesyge, ifølge Missouri State University udvidelse hjemmeside. Anlægget producerer frugt, der vejer ca 8 ounces og har en flad udseende. De lave sure frugter er saftig og fyldig. De har fremragende knæk modstand.

En kompakt, ubestemt plante (kræver opbinding eller støtte), jet stjerne tager ca 72 dage til at modne.

Granny Smith

Granny Smith hybrid tomat er en fast tomat med en syrlig smag. Frugten er moden når stadig grønne og skal høstes, når det viser kun et lille skær af gul farve. Frugten tilbyder, hvad mange anser for at være en ægte tomat smag på grund af dens tartness. Granny Smith tomat er et populært valg til stegning. Frugten måler normalt 6 til 8 ounces.

Bush er en ubestemt, så det vil kræve opbinding eller støtte. Det tilbyder, fusarium visnesyge og verticillium wilt modstand.

Citron dreng

En gul hybrid tomat sort, lemon dreng tilbyder modstand mod fusarium visnesyge og verticillium visnesyge. Den gule frugt vejer 6 til 7 ounce og har en tangy smag. Anlægget byder en ubestemt tomat mange, kraftige vækst. Citron dreng tager 72 dage til at modne.

Citron dreng tomatplante er ofte dyrkes for sine prydværdi og skønheden i sin gule frugt.

Supersweet 100

Supersweet 100 vokser små, 1/2-inch frugter, der vokser i drue-lignende træk. Frugterne er usædvanligt søde. Anlægget producerer en stor mængde frugt hele vejen ind i efteråret måneder. Betragtes som ubestemt og en energisk producenten, det kræver opbinding til at forblive oprejst. Fabrikken modnes i 65 dage.

Anlægget byder på fusarium visnesyge og verticillium wilt modstand.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com