Hvad er de spiselige tropiske blomster?

September 30

Hvad er de spiselige tropiske blomster?

Madlavning med blomster har været spores tilbage til romernes tid og til kinesiske, indiske og mellemøstlige kulturer. Spise blomster var især populær i England under regeringstid af dronning Victoria. Mange hjem kokke og restaurant kokke bruger spiselige blomster til pynt entrees, som tilføjer elegance til deres måltider samtidig med at en parabol til at forblive simpel.

Passionflower

Native til Central og Sydamerika, dette anlæg producerer plettet, lyse grønne, ægformet frugt, der ikke er kun spiselige men har medicinske bruger så godt. Ifølge herbalist Michael Tierra af East West skole af planeternes botanik, kan passionflower medvirke til at reducere forhøjet blodtryk på grund af dens afslappende og angstdæmpende virkninger. Han mener også, at det kan være gavnlig i behandlingen af sygdomme som Parkinsons sygdom og helvedesild. Stængler og blade anvendes til behandling af kvindelige sundhedsspørgsmål. Blomster og frugt kan være kogt i syltetøj eller spises rå. De unge blade er spist som en kogte grøntsager eller kan bruges i salater. Som en te er smagen beroligende og mildt.

Nasturtium

En af mest anvendte almindeligt spiselige blomster, nasturtium har en hot pebret smag, og både blade og blomster kan bruges i salater. Denne blomst, som er hjemmehørende i Brasilien og Peru, har store, brune frø. Frøene er også spiselige og kan jorden og bruges som en erstatning for peber.

Hibiscus

Blomster af hibiscus, som er hjemmehørende i tropisk Asien, har en tranebær-lignende smag med citrus overtoner og kan spises enten rå eller kogt. Kronblade, som er let syrlig, skal bruges sparsomt, i salater eller som en eksotisk garniture. Blomsterne vare en dag og vil ikke visne indtil efter mørkets frembrud; Derfor laver de en langvarig garniture. Blomsterne kan også tørres for at lave te.

Fakkel ingefær

Denne store, fakkel-lignende blomst er indfødte til Sydøstasien og er en af de højeste ingefær arter fundet i Hawaii, vokser op til 20 fod høje. Blomsterknopper, der er spiselige og fuld af smag, bruges ganske ofte i asiatisk madlavning.

Violet

Blandt andre spiselige tropiske blomster, kan blomstrer og grønne violer bruges i salater eller som en garniture eller kandiserede med en blanding af æggehvide, vand og meget fine sukker. Grønne giver en god kilde til C-Vitamin og kan koges som spinat. Blomsterne er rig på sukker og kan nydes i sirup. De kan findes i tropiske steder som Hawaii og Bermuda.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com