Sådan oprettes en Taper Maple Bonsai

May 4

Sådan oprettes en Taper Maple Bonsai

Koniske stil bonsai holder sin bredeste sted i bunden af stammen. Fra base indsnævres stammen gradvist med sit tyndeste punkt på apex, eller højeste punkt, af stammen. Den naturlige voksende stil af ahorn træ, sammen med sin kraftige vækst og positive svar til tunge beskæring, tillader maple til at reagere positivt på den koniske stil.

Instruktioner

•Vælg en ung, sund ahorn træ prøvemateriale, der er omkring to til tre år gamle. Plante ahorn i en stor beholder med en næringsrig, løs jord blanding. Tillad dine ahorn træ at vokse frit i beholderen, indtil kufferten når den ønskede omkreds.

•Chop stammen af ahorn i slutningen af vinteren, når den ønskede omkreds er opnået. Brug en skarp, steril så for at hugge træet, så det er omkring 12 inches i højden. Forsegle skære stammen med snit paste til at forhindre infektion i såret.

•Hold ahorn træ godt vandede og befrugtet i hele vækstsæsonen. Tillad ahorn vokse frit i hele vækstsæsonen og observere den nye spirende, der begynder i hele skære stammen.

•Vælg den højeste, mest opretstående gren til at være den nye trunk apex. Undgå beskæring denne gren for at gøre det muligt at blive tykkere. Vælg to eller tre nederste knopper til at blive maple bonsai nye grene og fjerne alle andre med skarpe sterile sakse. Re pot i ahorn umiddelbart efter denne beskæring session.

•Vælg en lavvandet, veldrænet potning beholder til din maple bonsai. Vælge en beholder, der er omkring så dybt som stammen er bredt, eller lidt dybere. Re pot maple bonsai i den nye beholder med en frisk jord blanding. Vedligeholde din regelmæssig pleje tidsplan for maple til at fremme kraftige vækst.

•Harddisk-sveske maple bonsai under den næste tidlige forår, lige før vækstperioden begynder. Det gør du klippe grene ned til én eller to noder. Skære ned den nye apex nu, det er fortykket og blive en mere formel del af stammen. Skære apex tilbage til den ønskede højde, men sørg for at efterlade flere grene på plads.

Tips & advarsler

  • Den koniske proces vil tage flere år at opnå.
  • Når du hugge den ahorn trunk, vil det ophøre med at få nogen yderligere omkreds.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com