Hvilke kemikalier kan jeg tilføje til mit Pool, når jeg åbner det for sommeren?

May 4

Når du åbner din swimmingpool til sommer, tilføjelse af de rigtige kemikalier er det sidste trin i processen. Nogle af kemikalierne, hjælpe til at desinficere vandet og holde det sikkert at svømme i, mens andre bruges til at balancere pH-niveauer i vandet. Inden du åbner din pool, sikre du har hver af kemikalierne på hånden, så du kan få arbejdet gjort hurtigt.

Klor

Klor er en afgørende kemiske at tilføje til din pool, når du åbner det for sommeren for at dræbe eventuelle bakterier, der er udviklet gennem vintermånederne. Store mængder af klor bør føjes til pool så snart det har åbnet, typisk omkring 3 til 4 gallon og kun efter behov efter der. Klor kommer i flydende, granulerede og tabletform. Poolen er sikkert at bruge, når klor er under 3 dele per million (ppm) og vandet er klart.

pH kemikalier

Pool pH kemikalier er designet til at afbalancere den vand kemi og holde det sikkert at bruge. Kemikalierne, der anvendes til at reducere den skala, der kan danne langs swimmingpoolen vægge. Puljer skal have en pH-niveau mellem 7.4 og 7.6, ifølge Pool Center.com. Hvis niveauet er alt for sure (under 7.4), skal du bruge soda ash at øge pH, og hvis niveauet er også grundlæggende (ovenfor 7.6), bruge natrium bisulfate til at formindske dem. For at teste for disse niveauer, bør du købe en testkit fra en pool levering butik.

Alkalinitet justeringsanordninger

Du skal også udføre en test for din pool's alkalisk niveauer, som vil vise hvor meget basisk materialer der i bassinvandet. Hvis du finder, at de alkaliske niveauet er for højt, skal du bruge en pH decreaser eller natrium bisulfate. Hvis niveauet er for lavt, skal du bruge en kemisk kendt som en alkalisk increaser, såsom natriumbikarbonat.

Algaecide

Algaecide er en type af kemiske, der dræber enhver og alle typer af alger, der kan danne i vand i din pool. Denne type af kemiske er især nyttigt for åbningen af en pulje, der ikke var ordentligt helårsboliger. Det dræber alger, renser foring af poolen og fjerner enhver lugt efterladt fra alger.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com