Får en blomstrende pæretræ pærer?

May 7

Får en blomstrende pæretræ pærer?

Alle pæretræer har blomster. Men det er den pryd arter anvendes til landskabspleje, såsom Bradford pærer (Pyrus calleryiana "Bradford"), der er nævnt som Blomstrende pæretræer. De bærer frugt, der er lille, hård og untasty for mennesker men flavorful til fugle. Blomstrende pæretræer arter også gøre kommerciel frugtbærende arters overlevelse muligt, fordi deres hårdføre rodstok er podet til disse producenter af kommercielle pærer.

Prydplanter pærer historie

Den Kina arter (Pyrus calleryiana) af prydplanter pæretræer blev indført til USA fra Kina i århundrede på grund af sin modstand mod brand blight, en sygdom, der decimering pære frugttræer. Grundstammer fra Kina pæren blev podet på de kommercielle frugtbærende arter kendt som den fælles pære (P. communis) at gøre det mere sygdomsresistente. Ved midten af århundredet så landbruget forskere Kina pære potentiale som et landskab træ på grund af sin skønhed, elasticitet og form.

Gartnere fokuseret på at udvikle og fremme Bradford kultivar, fordi det syntes at være en effektiv vejtræ for byområder. Udover at være hårdfør, blade Bradford pære tidligere og længere end andre prydtræer. Bradfords har også en kompakt lodret figur i stedet for at sprede vandret.

En invasiv art

To uventede problemer blev opdaget i slutningen af 1900 tallet, efter Bradford og andre arter af Kina pærer blev populære. For det første på grund af sin hurtige vækst har Bradford pærer svage træ. Denne svaghed, sammen med konfigurationen af dens grene, forårsager træet for at være sårbar over for opdelingen omkring 20 år efter plantning.

Andet, Bradford pærer og andre Kina kultivarer nu vokser vildt. Selv om en gang sterile, er frø af mange af disse træer nu frugtbare grund cross hybridizing af kultivarer, der ofte sker et uheld. Fugle spredt deres vækst ved at spise træer frugt og udskiller frøene. Den magasin "BioScience" siger Kina arter er blevet faretruende invasive i USA, fortrængning hjemmehørende arter i skove.

Blomstrende pæretræer arter

Selvom Bradford pære er faldet i brug på grund af ustabilitet i sine filialer og dens status som en invasiv art, er der en række af Kina kultivarer, der forbliver populære. Disse omfatter pæretræer efteråret Blaze, Chanticleer og Cleveland. Kendte sorter af andre arter af Blomstrende pæretræer omfatter manchuriske (P. ussuriensis), Pendula (P. salicifolia), Southworth danser (P. betulaefolia) og Westwood koreansk solen (P. fauriei).

Blomstrende pæretræer fordele

Blomstrende pæretræer fortsat give sygdomsresistente rodstok frugttræer. Mange vandlevende pæretræer tilføje farve til det tidlige forår landskab længe før andre løvtræer. Nogle er en god pasform for smalle byen steder såsom høj, pyramideformet kapital (18 fod bred) og Whitehouse (12 fod bred) Kina kultivarer. Stadig låne andre, såsom de grædende willowleaf pærer (P. salicifolia "Pendula" eller "Silver Frost") en engelsk-haven look til den hjem landskab.

Frugten af Kina pæretræer giver en fest for vilde fugle herunder bluebirds, kardinaler, finker, Rødhals og stære, ifølge Columbus gren af Audubon Society. Det er lidt af et dilemma, Audubon siger, fordi selvom fuglene bidrage til Kina invasion, træerne bidrage til deres overlevelse.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com