Sådan Care for kobber badekar

10/01/2016 by admin

Kobber badekar tilføje et karakteristisk udseende til både moderne og klassisk indrettede badeværelser. Ud over at se elegant, har kobber badekar den fordel at være enkle at pleje. En del af lokke af kobber badekar er sin patina, dvs en overflade, der ændrer sig med tiden og eksponering for elementerne. For at opretholde en kobber badekar, forsigtigt rense det efter hver brug og tillade patina til at ændre og uddybe over tid.

Instruktioner

•Rinse dit badekar efter benytter sig af løb vand over overfladen af karret til at vaske væk overskydende sæbe, snavs eller rester. Hvis du skyller dit badekar efter hver brug vil der aldrig være en oprustning af sæbe eller snavs.

•Rengør dit badekar ugentligt med mild sæbe og en blød klud. Brug ikke slibende rengøringsmidler eller børster på kobber overfladen. Også, undgå skrappe rengøringsmidler eller rengøringsmidler beregnet til porcelæn badekar. Noget stærkere end mild sæbe vil skade overfladen af din kobber balje.

•Tør dit badekar grundigt efter hver brug og du rense den. Hårdt vand indlån vil danne på dit badekar hvis du tillader sæbe eller vand til at sidde på bunden af den.

•Lad eventuelle ridser eller skrammer, der vises på overfladen af kobber. Kobber ridser nemt, men ridser også fade hurtigt. En antik patina er en del af kobbers charme, så bare acceptere ethvert skønhedsfejl på karrets finish. Udseendet af en kobber vil ændre sig over tid og ridser vil blande ind i karret finish.

Relaterede artikler