Om Clorox blegemiddel

May 10

Clorox blegemiddel er en af de mest genkendelige produkter på planeten. Tilgængelig i alle lande og med en bred vifte af anvendelser i hjemmet og på arbejdspladsen, det er svært at forestille sig livet uden blegemiddel. Clorox blegemiddel er anbefalet af læger, hospitaler og miljøgrupper for at dræbe bakterier og rensning af vand. Clorox company startede sin blegemiddel fabrik i begyndelsen af 1900-tallet og har været standhaftige om kvalitetskontrol lige siden.

Historie

Fem iværksættere-en bogholder, en købmand, en bankmand, en advokat og en minearbejder-hver investeret $100 i 1913 at bygge den første blegemiddel factory store nok til at arbejde på en kommerciel målestok. De blev børsnoteret på børsen i San Francisco i 1928 og ændrede sit navn fra den Electro-alkalisk Co til Clorox kemiske Co Selskabet havde en animeret maskot for flere år; "Butch" blegemiddel flasken var på hver pakke.

Fordele

Clorox blegemiddel er antibakteriel og antiviral. Det bruger en kemisk proces svarende til den, der anvendes af den menneskelige krop til at nedbryde protein struktur i cellerne af virale og bakterielle angribere, hvilket gør dem uskadelige. Clorox blegemiddel er så effektiv, at det bruges i hospitaler, plejehjem, restauranter og i daginstitutioner til at beskytte befolkningen mod udbrud af virale og bakterielle sygdomme. Blegemiddel er effektiv på mange overflader og skal fortyndes korrekt for at fungere bedst.

Betydning

Clorox company sat sig fra hinanden under anden verdenskrig, når der var en mangel på chlorgas. I stedet for at fortynde sit produkt, som andre virksomheder var gør, det har valgt at sælge færre enheder og opretholde kvaliteten. Derudover fastholder Clorox company strenge test og kvalitetskontrol foranstaltninger, sikrer, at hvert parti er konsekvent, for sikkerhed. I industrien, sundhedspleje og food serviceindustrier angive reguleringsorganer, Clorox blegemiddel bruges til at desinficere forarbejdningsmaskiner og andre overflader for at forhindre forurening.

Overvejelser

Blegemiddel er ikke giftig, når de anvendes korrekt. Ikke tillader din hud kommer i kontakt med ufortyndet blegemiddel, og undgå langvarig kontakt med blegemiddel, der er blevet fortyndet til rengøring. Bruge det i et godt ventileret område, og altid fortyndes det ifølge fabrikantens anvisninger, tilgængelig på hver etiket. For at rense drikkevand, bruge 1/4 tsk af Clorox blegemiddel per gallon af vand. Undgå at få blegemiddel på din hud eller i dit hår, og aldrig blande blegemiddel med ammoniak, fordi det kan frigive giftige gas dampe.

Effekter

Blegemiddel dræber parvo, tuberkulose, strep, staph, influenza, e coli, hepatitis, rotavirus, RSV, HIV, herpes, fodsvamp, gær, salmonella, MRSA og meget mere. For at desinficere køkken overflader, ren og skyl først med varmt sæbevand, hvorefter der blandes én del blegemiddel med fem dele vand og tørre. Der er ingen grund til at skylle væk blegemiddel, når det tørrer, da det er ugiftige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com