Tøjvask Tips til at få limen

May 13

Craft-projekter, hjem forbedring arbejdspladser, kids' mærkat play eller skole uheld forlade sommetider lim eller klæbemiddel på tøj. Selv vand-baserede håndværk lim kan være vanskeligt at fjerne fra stof. Forskellige metoder til at fjerne lim indebærer husholdningernes ingredienser, specifikke Tøjvask strategier og særlige produkter, men du skal handle hurtigt.

Husholdningernes ingredienser

Husholdning ekspert Heloise foreslår at bruge vaseline og tøroffset hand sanitizer for at blødgøre hærdede limen før hvidvaskning af stof. Hun anbefaler at folde "flere papirhåndklæder indtil du har en stak ca 1/8 tomme tyk. Mætte med varmt vand og derefter placere stakken oven på lim pletten. Forlade papirhåndklæder i stedet for om en time, indtil limen Blødgør." Webstedet Do It Yourself siger at tilføje salmiakspiritus til vand og anvende blandingen til duppes stedet før vask stoffet med en ikke-alkalisk blegemiddel-fri vaskemiddel. Alternative duppe med ammoniak blandingen og vaskemiddel indtil pletten er væk. Eddike og sprit kan også arbejde for pre behandle en lim pletten.

Tøjvask strategier

For vand-baseret lim siger Heloise med at skrabe overskydende lim, ved hjælp af en pletfjerner og vask som sædvanlig. Hun foreslår, at du kontakter producenten af lim for at fjerne lim, ikke der er vand-baseret. Lim fabrikanter såsom Crayola tilbyder en plet fjernelse guide for deres produkter på virksomhedens websteder. Crayolas instruktioner er lig hvad Heloise anbefaler, bruger papirhåndklæder dyppet i varmt vand. Følg altid med vask normalt. Tør ikke tøj farves med lim (eller andet) i tørretumbleren, indtil pletten er blevet fuldstændig fjernet.

Særlige produkter

Goo Gone er et produkt, der anvendes til at fjerne lim og lim fra stof og andre overflader. Goo Gone er bredt tilgængelige på håndværk butikker, hjem forbedring butikker, rabat detailhandlere og online. Andre virksomheder foretage lignende produkter. Bruge et produkt som Goo gået at forbehandle en ramte område og vaske som sædvanlig. Gentag om nødvendigt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com