Hvad Pollinates en Bruce Plum Tree?

May 13

Hvad Pollinates en Bruce Plum Tree?

Bruce blommetræer er en bred vifte af blomme med rød hud og kød, der trives i USDA hårdførhed zoner 1-6. Frugten af en Bruce blomme er sød og fyldig og vises på træet i begyndelsen af maj. Træet vil ikke producere frugt, medmindre det er først bestøvet.

Andre blommetræer

Ifølge Texas A & M University er alle japanske og japansk-hybrid blommetræer, herunder Bruce blomme, self-ufrugtbar. Det betyder, at plum tree ikke vil producere blommer, når det er bestøvet med andre Bruce blommetræer. I stedet, Bruce blommetræer vil producere rigelige frugt hvis tværs bestøvet med en anden type af blomme træ. God blommer til at bestøve med Bruce omfatter japansk eller japansk-hybrid blommetræer, der vokser godt i Nordamerika i forhold til europæiske sorter. Nogle eksempler på disse træer er Ozark Premier, Morris, Methley, allred, gulfgold og gulfruby.

Bier

Ifølge University of Missouri udvidelse er honningbier den største og vigtigste naturlige bestøver af frugttræer. Bier flyver fra blomst til blomst indsamler nektar, som de gør i honning. Som de rejser mellem blomster, pollenkorn holde sig til deres krop hår. Disse pollenkorn overføre på de klistrede støvfang af nye blomster og befrugte blomsten. En enkelt honningbien kan besøge over 5.000 blomster i en dag. For en ikke-kommerciel orchard er vilde bier normalt tilstrækkelig til at lette bestøvning. Men for store kommercielle plantager, en bi bistade kan placeres direkte i plantagen. To bistader pr. hektar er normalt tilstrækkelig til at bestøve en tæt plantage af Bruce blommetræer.

Vind

Stærk crosswinds kan ofte bestøve en blomstrende plante som blomme af picking up pollen fra det ene træ og overføre den til et andet træ. For at lette krydsbestøvning gennem vinden handling, kan du nødt til at blande typerne af blomme plantet i en frugthave. Blomme frugtplantager med bestøvende træer plantet i enderne og ned i midten af hver række eller forskudt i hele plantagen rækker, vil befrugte Bruce blommetræer godt nok til at producere en god blomme afgrøde.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com