Hvordan man dyrker radiser for børn

May 14

Hvordan man dyrker radiser for børn

Radiser er en passende havearbejde vegetabilsk for børn. De vokser hurtigt, og er nemme at passe, så selv små børn kan nyde omsorgen for denne plante. Radise har en skarp, pebret smag, som ikke alle børn vil nyde, men du kan blødgøre smag ved at koge dem eller ved at tjene dem rå med smør. Der er også små tricks du kan bruge når plantning Radiserne, der vil gøre projektet nemmere for børn.

Instruktioner

•Forbered en plantning site, der får fuld sol og har godt afdrypning jord. Hvis din jord er lav i organisk stof, hjælpe barnet til at sprede en 2-tommer lag af kompost over jorden, derefter arbejde det i en dybde af 6 inches med en skovl eller rorpind.

•Dig en lille grøft 1/2 tomme dyb og 2 inches lang i plantning site. Skære en længde af radise tape samme længde som skyttegrav. Hvis du er plantning mere end én række, plads dem 18 inches fra hinanden.

• Giv radise tape til barnet og få ham til at sænke det ind i renden. Radise tape er en biologisk nedbrydelig strimmel af stof med frø er indlejret i det, så barnet ikke skal forsøge at jævnt plads lille radise frø. Hjælpe barnet til at omfatte tape med jord.

•Fyld en vanding kan med barnet og har ham vand rækken indtil jorden afregner. Hvis barnet er gammelt nok til at håndtere daglige havearbejde ansvar, har ham tjekke jorden hver morgen for at se om den er fugtig. Han skal vand i jorden for at sikre god radise smag. Du kan også bruge en påmindelse diagram til at hjælpe ham huske at vande dem dagligt, hvis nødvendigt.

•Wait tre til seks uger, afhængigt af forskellige radise du plantet. Barnet kan trække dem op af jorden på det tidspunkt, og derefter hjælpe du vasker og forberede dem til at spise.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com