Magnetiske vindue rengøring værktøjer

May 14

Magnetiske vindue rengøring værktøjer

Magnetiske vindue rengøring værktøj fabrikanterne hævder deres produkter gør rengøring windows nemmere, hurtigere og sikrere. Ifølge en 2008 undersøgelse af forbrugere af amerikanske rengøring Institute vil 47 procent de kunne få en anden til at gøre arbejdet for dem. Magnetiske værktøjer kan være nyttigt for rengøring udvendige vinduer fra inde så længe en stigen ikke er nødvendig. U.S. Consumer Product Safety Commission advarer, der er mere end 164.000 skadestuebesøg om året på grund af brug af stiger. I stedet for at fare om efteråret, kan du ønsker at ansætte en professionel vindue renere. Veje fordele og ulemper af magnetiske vinduespudsere til at bestemme, om de passer med din egen rengøring udfordringer.

Produktbeskrivelse

Magnetiske vinduespudsere består af to enheder, der har rengøring af overflader og integrerede magneter. Nogle produkter skal have puder eller klude knyttet før rengøring, andre har permanent rengøring pads, svampe eller sugefod-type vedhæftede filer.

Alle rengøringsmidler fungerer på samme måde. Efter anvender rengøring løsning til både puder, sættes en pad på den indvendige vinduesglas. Vinduerne skal være åbne et par inches, så du kan nå rundt til ydersiden og sætte den anden pad overfor først. Magneterne grab hinanden, flytter samtidig, så du gøre de sædvanlige op, ned eller sidelæns rengøring bevægelser med indersiden pad. Ydersiden af fortelt windows og den øverste del af dobbelt hang vinduer kan renses fra indersiden da vinduerne kan forblive det meste lukket mens de rengøres med magnetisk rengøringsmidler.

Fordele og ulemper

Største fordel producenter påstanden om deres magnetiske window værktøjer er at de Rengør ydersiden af windows, som den menneskelige armen ikke kan nå fra inde. En anden påstand er, at begge sider i alle vinduer kan rengøres på én gang. Dog magnetisk rengøring handlingen normalt skal udføres flere gange for at få vinduet acceptabel rent og værktøjerne kan gøre en dårlig job i hjørnerne. Kan du rengøre indersiden vinduesglas igen efter ved hjælp af værktøjet. Bruge den traditionelle metode til at anvende en renere, og derefter tørre og tør overflade for hurtigere, renere resultater på normal indvendige vinduer.

Købe Tips

Fik i hjørnerne af windows kan være vanskeligt med magnetisk rengøringsmidler, så vælg produkter, der er squared-off eller pegede. Købe produkter, der forbinder de to rengøring pads sammen med en sikkerhed streng eller et band, der forbinder til en håndledsrem. Det er fælles for den eksterne enhed at ramme en hindring og afbryde magnetiske forbindelsen. Når den udvendige pad glider ud af vinduet, gør strengen sikkerhed det muligt at trække det tilbage indeni, at undgå et fald til jorden. Kontrollere hvis en magnetisk renere er beregnet til én rude eller dobbeltglas vinduer. Værktøjer til isolerede windows har stærkere magneter, der holder puder sammen på tykkere glas. De bryde glas af enkelt-rude vinduer.

Bolig typer

Lejlighed beboere og boligejere både kan sikkert rene udvendige rude overflader over stueetagen, så længe de kan få adgang til disse overflader indefra. Læner sig ud af en tiendedel historie lejlighed vindue til ren vinduer er farlige, og produkterne, der gør det muligt for højhuse beboere til at rense uden frygt. For dem med store huse og masser af vinduer, kan langsom tempo og ufuldkomne resultater være frustrerende. Consumer Reports anbefaler standardmetode til vinduet rengøring for alle første-gulv vinduer både inde og udenfor. Dekorative windows som oriel, øjenbryn og diamant-rude vinduer åbne ikke og kan ikke renses med magnetisk værktøjer. I stedet rene øverste-etages vinduer med en slange. Anvende renere på windows med en rengøring pad eller en blød mop hoved fastgjort til en teleskopfunktion udvidelse pole. Skrub vinduerne, så slangen off renere.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com