Skadedyr af Verbena

May 15

Skadedyr af Verbena

Verbena planter har langvarig bloom sæsoner og producerer en bred vifte af farver og blomst typer. Disse planter er hårdfør, sygdomsresistente og lider af meget få pest problemer. Det er dog vigtigt for gartnere at se efter tegn på skadedyr skader, som der findes flere typer af skadedyr, der angriber verbenas.

Skadedyr, der angriber Verbena

Ifølge Texas A & M University, de fleste af de skadedyr, der angriber verbena feed på samme måde, ved at suge sap eller phloem fra bladene. Skadedyr, der lever på denne måde omfatter bladlus, whiteflies, mealybugs, lacebugs og spider mider. Tilstedeværelsen af disse insekter og skadedyr kan ikke udgøre en alvorlig trussel til et anlæg, verbena, medmindre infestation er svær. Mindre pest problemer årsag ikke mere end nogle kosmetiske problemer for verbena planter.

Virkningerne af skadedyr på Verbena

Skadedyr at angreb verbena er sugende skadedyr, så bladene ikke udviser umiddelbare tegn på skader, som de ville fra insekter, der æder kødet af bladene og oprette huller eller laset kanter. Men svær skadedyrsangreb på verbena føre til problemer som visnesyge, gulfarvning af bladene, tilvækst af honningdug, bladtab og unge blade, der bliver hæmmet. Honeydew udskilles af insekter som bladlus og whiteflies fører til andre problemer for verbena.

Sodede mug på Verbena

Tilstedeværelsen af honningdug giver et sted for sodede skimmel til begynder at vokse på verbena. Sodede skimmel, en svampesygdom, dækker bladene af verbena i en sort eller grå fuzz, der stopper blade fra photosynthesizing. Verbena planter, der ikke er i stand til photosynthesize producere færre og mindre blomster, vokse mindre i løbet af sæsonen og blive mere modtagelige for yderligere skader forårsaget af skadedyr og andre sygdomme. Behandling af verbena for skadedyr hjælper med at beskytte dem fra problemet svampe.

Verbena skadedyrsbekæmpelse

Pesticider er vigtige for at holde verbena planter fri for skadedyr problemer. En regelmæssig spray tidsplan af mild pesticider er nok til at styre enhver alvorlig pest problem verbena planter kan brugeroplevelse. Beskæring alvorligt beskadiget lader hjælper kontrolelement skaden til verbena og gør planten mindre sandsynligt, at kontrakten svampesygdomme. Begynd sprøjtning verbena planter i tidlige forår til at dræbe skadedyr æg og larver, og i hele vækstsæsonen som skadedyr vokse og flytte til nye planter.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com