Sådan foretages fejlfinding af System 2000 kedlen

May 21

Sådan foretages fejlfinding af System 2000 kedlen

System 2000 kedel, i modsætning til andre kedler, aktiveres kun når du har brug for varme eller varmt vand. Vandet i System 2000 forbliver kold, når du ikke bruger den. Dette sparer energi og holder dig fra at spilde penge på brændstof. Over tid, som med enhver kedel, kan System 2000 funktionsfejl. Hvis du foretager fejlfinding af problemer før du kalder en varme professionel, kan du spare dig selv udgifterne til et servicekald. Følg altid System 2000 for detaljerne på fejlfinding din særlige kedel, og et diagram at bemærke placeringen af forskellige dele på din System 2000 kedel.

Instruktioner

•Look for den pilot lys og at se, hvis det er tændt. Hvis ikke, henvises til din brugervejledning for at få oplysninger om, hvordan du re-lys piloten. Hvis pilot lys men går ud, den pilot forsamling eller flamme sensor kan være snavset eller termoelement eller kedel kontrol kunne være defekt.

•Undersøg de vigtigste brændere til at se, hvis de er tændt. Hvis piloten er tændt, men de vigtigste brændere er ikke tændt, kunne kedel kontrol eller gas ventilen være brudt.

•Sæt din hånd på motor; Det bør være varm at røre; Dette angiver cirkulationspumpe pumpen kører. Hvis det er cool at røre, tjekke effektafbryderen i din elektriske panel til at se det har udløst. Hvis motoren er meget varmt, kunne køre kondensator, motor eller pumpe har beslaglagt. Hvis motoren er cool at røre ved og breaker er ikke udløst, kunne termostat eller cirkulationspumpe relæet være defekt.

•Look på temperaturmåleren på kedlen. Hvis temperatur og tryk er normal kan der være luft i systemet. Hvis temperatur og tryk er lavt, en udluftningsanordning dæmper kan være åben eller inducer fan kan køre.

•Shut off breaker til kedlen, vent et par minutter og tænd breaker tilbage; Spjældet skal åbne. Hvis ikke, kedel kontrol kunne være defekt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com