Hvordan man beregner omkostningerne for at installere en Inground swimmingpool

June 11

Installere en inground swimmingpool i din værftet vil føre til en levetid på gode tider og dejlige minder. Beregne omkostningerne ved installation af en inground swimmingpool for at afgøre, om nu er tid at begynde at oprette disse mindeværdige øjeblikke uden en enorm indflydelse på familiens budget.

Instruktioner

•Evaluate din værftet. Bortset fra omkostningerne til selve poolen, din specifikke plot af jord skal muligvis sortering, støttemure, eller du kan selv nødt til at fjerne træer og træstubbe. Denne ekstra omkostninger varierer meget fra gård til gård. Har et professionelt, råde dig på denne faktiske omkostninger til din værftet

•Decide på formen og størrelsen af den inground swimmingpool. En større og dybere pool, der er nyreformet vil være dyrere end en almindelig rektangulær formet swimmingpool.

•Få et tilbud på et hegn, der appellerer til dig, men også kode kompatibel til en swimmingpool i dit område. Materiale, størrelse og stil af hegnet du vælger vil ændre prisen, men det er en kode krav i mange kvarterer.

•Husk at landskabspleje. Du kan fuldføre værftet i faser, men nogle arbejde skal være afsluttet forholdsvis hurtigt. Din værftet behov restaurering. Lastbiler og entreprenørmaskiner Tara af græsset. Pyntede omkring poolen er et must. Din lokale koder vil give dig et minimum, men type og mængde sidste koden er op til dig. Præcist beregne denne firkantede optagelser.

•Decide hvis du vil varme pool og vælg at have elektrisk, gas eller propan til at opvarme din pool. Få bud på de varme udstyr, forbindelser, service og optankning afgifter skal medtages i dine beregninger.

•Opkald eksperter. Pool installation virksomheder vil sende en konsulent til dit hjem til at lede dig gennem trinnene til omkostningsberegning. Sammenligne priser fra en række virksomheder, men sørg for at du sammenligne den samme type pool og pool dybde.

•Tilføj brugerdefinerede funktioner. Spabade, automatisk pool rengøringsassistenter og vand funktioner er ikke nødvendigt, men ønskede elementer i pool branchen. Disse funktioner vil alle blive en merudgift til beregning ved beregningen af de endelige omkostninger.

Tips & advarsler

  • Vand er en ekstra. Uanset om du udfylde din nye pool fra din brønd eller har vand trucked ind, kommer det ikke med pool. Du kan have swimmingpool virksomheden arrangere vand der skal leveres, men glem ikke at beregne omkostningerne.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com