Hvordan man laver en tipi for Pole bønner

June 13

En tipi for pole bønner er en god tilføjelse til enhver have. Det sparer plads og er også billig. Når bønnerne er modne, er de nemme at høste fra en tipi. Tipi er normalt lavet af bambus, men kan også foretages fra træer eller andre fleksible og hårdføre materiale. Du kan købe bambus på ethvert hjem og haven butik. Når du planter dine bønner, direkte frøplanter langs polakkerne.

Instruktioner

•Forbered jorden før du begynder at bygge på din tipi. Analysere pH og næringsstof niveauerne. Du skal muligvis tilføje kalk eller svovl til at have en ideel niveau af syreindhold. Bestemme, hvilken type af jord du har--ler, ler eller sand-- og ændre efter behov. Sandjord giver for meget vand at dræne, mens clay er også tætte. Bruge en rorpind eller en skovl til at løsne jorden, således at dine rødder kan vokse dyb.

•Sæt fem eller seks poler i jorden i et cirkulært mønster og mindst 6 til 8 inches dyb. Holde poler ikke mere end 6 inches fra hinanden. Hvis de er nogen yderligere fra hinanden de vil ikke være så stabil. Din cirkel behøver ikke at være perfekt.

•Start ved at trække to modsatrettede poler sammen. Krydse toppe over hinanden for at danne et "X" og binde dem sammen. Få fat i to mere modsatte poler og binde dem sammen så godt. Fortsætte med at gøre dette, indtil alle polakker er bundet. Sikre den hele flok med en streng eller sejlgarn af indpakning og retying toppe sammen flere gange.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com