Fakta om grønne løvfrøer som kæledyr

June 14

Den grønne løvfrøer er hjemmehørende i Nordamerika, og det er almindeligt forekommende i de sydøstlige stater i Florida, Arkansas, og South Carolina såvel som de sydlige dele af Georgien. De spænder fra lys grøn til mørk oliven i farve og gøre for anstændig kæledyr, fordi deres plejebehov er enkel og ligetil.

Kost

Grønne løvfrøer spiser kun insekter, og de kan spise nogen insekt, der passer til deres mund. Før fodring fårekyllinger til den grønne træfrø, skal du forlade insekter i deres eget kabinet for en dag med kommerciel cricket mad. Denne proces kaldes gut-loading, tillader fårekyllinger at indtage næringsstoffer, der vil derefter blive overført til frøen.

Dug

Selvom de ikke bruger deres tid i vandet som andre frøer, de stadig har brug for vand. Frog's kabinet skal være duggede dagligt med et par sprays destilleret eller flaske vand. Spray kabinet i løbet af formiddagen, så det har masser af tid til at fordampe i løbet af dagen. Sprøjtning natten kan fremme væksten af bakterier.

Miljø

Grønne løvfrøer kræver en tank setup, der passer til deres vane med at klatre i træer og bevæger sig lodret. Tanken skal være mindst 10-gallon og høje snarere end bred. Linje bunden med krybdyr tæpper eller astroturf og placere drivtømmer, pinde og grene i prøvelokalet. Tilføje false anlæg så frøen kan nemt skjule når det føler nervøs.

Temperatur

Mens grønne løvfrøer kan overleve i et normalt opvarmes hjem i en uopvarmet kabinet, er de semi-tropiske dyr, at gør det bedre med en stabil, konstant kilde til varme. Placer en undertank varmer den ene ende af en ikke-træbaserede tank og sat en sten over det. Rock vil absorbere varmen og give frøen en basking spot. En natlig varmelampe fokuseret på et højt punkt i buret er også effektive, hvis det er ikke varmere end 15 watt og holdt uden for buret så frøen ikke kan klatre på det og skade sig selv.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com