Hvordan kan man se hvis jeg har Bat skader

June 14

Når de fleste mennesker tænker på skadedyr, der kan skade din vigtig ejendom, kommer ting som vaskebjørne, modermærker, rotter og mus til at tænke. Men flagermus, de natlige skabninger, som de fleste mennesker forbinder med huler og vampyrer, kan også være en skadedyr og forårsage ødelæggelse af dit hjem. Flagermus dvæle omkring swimmingpools om natten og i delvist lukkede områder såsom verandaer eller døråbninger og kan klemme sig igennem smalle åbninger. De kan ikke blot sprede sygdomme som rabies, men også medføre strukturelle skader på bygninger. Hvis du har mistanke om du har en bat problem, kan du gøre en fast vurdering baseret på kontrol dit hjem for bat skader.

Instruktioner

•Kontrollér muligt bat raste steder i og omkring dit hjem, for eksempel carporte, vindue skodder, veranda tagene, skure, kviste, kældre og garager. Kigge efter tegn på friktion forårsaget af flagermus bevægelse: loose mursten, løs træpaneler, gnid mærker såsom klistret gulligt brune pletter med kort sort ruhåret bat hår på dem.

•Look for bat ekskrementer omkring disse raste steder. Bat ekskrementer er smuldrende, og aflange og har segmenter og vil have stykker af insekter i dem. Sådanne ekskrementer vil give off en skarp, skarp lugt.

•Look for tegn på bat urin på eller omkring disse raste websteder. Bat urin udkrystalliserer hurtigt, efterlader overfladerne med hvide kalkholdige skær.

•Look for ridser på væggene, tagskægget og andre raste websteder.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com