Hjem retsmidler til at slippe af med insekter

June 21

Hjem retsmidler til at slippe af med insekter

Insekter kan finde deres vej ind i dit hus og blive en årsag til forstyrrelser og bekymring. Insekter som myg, hjorte fluer, hest fluer og myg suge af menneskeblod; mens insekter som edderkopper, ørentvister og termitter bo inde i hjemmet og blive beboere. Insekter som kakerlakker, fluer og myrer mål opsøge din mad, forurener det, mens andre som hvepse og bier skræmme dig af muligheden for stikkende. Der er forskellige hjem retsmidler til at slippe af med insekter. Disse retsmidler er nem, hurtig, effektiv, miljøvenlige og billigere i forhold til kommercielle insekticider.

Eddike

Eddike er nyttige til at fjerne insekter. Sprøjtning eddike på dit vindue og dørkarme og under apparater vil holde myrer væk. Tilføje eddike til dit kæledyr drikkevand vil holde vandet fra at blive besøgt af lopper. Hvis der er steder i huset, der er specielt tiltrukket af bananfluer, vaske disse steder med æble cider eddike eller placere en skål med eddike på disse steder. Hvis der er fluer i huset, tilføje lidt opvaskesæbe, 2 tsk af æble cider eddike og 1 tsk sukker til en lavvandet plastikbeholder. Fluerne er tiltrukket af eddike, og sæben i blandingen vil dræbe dem. Hæld en gallon af hvid eddike i dit mop vand og moppe gulvet for at drive væk støvmider. Som eddike ikke indeholder giftige stoffer, kan du bruge den frit omkring kæledyr, børn og mad.

Bagepulver og sukker

Bland bagepulver og sukker i lige store mængder og spray blandingen på kakerlak-angrebne områder af huset. Kakerlakker vil være glade for at spise sukker sammen med bagepulver eller natriumbikarbonat, som vil kuldkaste deres maver og i sidste ende vil dræbe dem. Dette hjem afhjælpe slipper af myrer, ørentvister og edderkopper så godt.

Borsyre

Borsyre er en effektive insekt dræber. Drys det på steder, hvor insekter er tilbøjelige til at gå. Insekter er tilbøjelige til at få nogle på deres kroppe og indtage det under preening sig selv. Borsyre er kendt for at spise insekt krop, og insekter kan blive immune over for den. Ud over dette, drys borsyre på klamme kiks og placere dem i kabinetter, hvis de er smittet med insekter. Insekter vil spise kiks og bære borsyre til deres reder. Indtagelse, selvfølgelig, vil vise sig for at være giftige for dem.

Agurker

Myrer hader agurker og agurk peelinger. Find det sted, hvor myrerne indtaste hus og spredning nogle bitre agurk skaller rundt i området. Denne opskrift vil holde ikke kun myrer men hvepse, møl, fluer og mider i at komme ind i huset.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com