Former for græsplanter og ting lavet ud af det.

June 23

Former for græsplanter og ting lavet ud af det.

Græsplanter har længe været brugt til at oprette objekter. I den victorianske æra var tørret græs en populær komponent i kunst og håndværk projekter. Den japanske kunst af ikebana inkorporerer græsser og andre planter i stiliseret, disciplineret blomsterarrangementer bruges til at opbygge en forbindelse mellem mennesker og miljø. Pyntegræsser, normalt i tørret form, kan bruges til at oprette en række genstande, som disse alsidige planter vokser i en række farver og teksturer. Mange producere attraktive blomster og seedheads.

Ordninger

Mange prydplanter græs sorter fungerer godt som frisk komponenter i blomsterarrangementer. University of Vermont anbefaler græsser fra Pennisetum slægten. Disse omfatter springvand græs (P. alopecuroides), som vokser fra 2 til 4 fod høje og producerer en tæt, cylinder-formet, hvid-til-lilla blomst hovedet i midsommer. Denne græs er overordnede, grønt løv og ofte splintres inden vinteren, så høst før vejret bliver for koldt. Orientalsk springvand græs (P. orientale) vokser fra 1 til 2 fod høj og blomstrer fra sommeren igennem efteråret med fluffy hvid og pink fjer. Det har attraktive grå-grønne blade og ligger hvilende i vinter. Lilla springvand græs (P. setaceum) vokser som en årlig og har rødlige lilla løv. Det producerer en pink til lilla blomsterstand fra sommeren gennem efteråret, der tørrer godt. Lilla springvand græs vokser fra 3 til 4 fod høje.

Ikebana

Kunsten at ikebana er mere end 600 år gammel. Denne ældgamle praksis bruger visse vegetabilske materialer til at oprette specialiserede levende skulpturer, som blev først brugt til at ære guder eller forfædres ånder. Som praksis udviklet sig, det mistet meget af sin religiøse overtoner og nu er generelt forbundet med årlige festivaler. Ikebana udøvere bruge sasa eller nagasa bambus (Sasa veitchii) som materiale i disse ordninger. Denne græs er dyrket for sine brede, mørke grønne løv, der udvikler cremet hvide margener med modenhed. Sasa vokser fra 32 til 60 inches høj og breder sig hurtigt.

Kranse og Swags

Flere græs sorter kan tørres og bruges til at oprette kranse og swags. Alabama Cooperative udvidelse anbefaler lufttørring græsser ved at hænge dem op og ned i et varmt og tørt rum med god luftcirkulation. Efter græsser har tørret i en til tre uger, spray deres frø hoveder eller faner med en lys anvendelse af hårspray til at sikre dem på plads. Pampas græs (Cortaderia selloana) er et passende valg for lufttørret projekter. Denne græs vokser fra 6 til 10 fod høje og producerer meget store, sølv-hvide fjer med en pink nuance. Disse langvarige plumes tørre godt. Kultivarer omfatter elfenben fjer, som producerer rene hvide fjer; Rendatleri, som producerer store, lilla-pink fjer; og solen stribe, som har sølv blade og faner.

Tørrede buketter

En blanding af græsser skaber tørrede buketter fuld af farve og tekstur. De mest attraktive tørrede prøver, University of Nebraska Lincoln anbefaler høst græsser, når seedheads er moden og bladene er stadig grønne. Passende valg omfatter indiske græs (Sorphaatum nutans), som vokser fra 5 til 7 fod høje og har smalle, grønne blade, der bliver gul til orange i efteråret. Denne græs producerer bronze blomster, at indsnævre og bliver brune, når tørret. Ravenna græs (Saccharum ravennae) vokser til 14 fod høje og har oprejst, grå-grønne stængler. Det producerer store pink, sølv og rød fjer i sensommeren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com