Sådan konverteres en i-jorden Pool til en saltvand System

June 24

Sådan konverteres en i-jorden Pool til en saltvand System

Sammenlignet med traditionelle swimmingpools, saltvandspool systemer er ry for at være mere miljøvenlig, blidere på hud og slimhinder, og vandet er sikrere for dyr. Traditionelle, kemisk behandlede swimmingpools, regelmæssigt konverteres til salt pool systemer med den enkle installation af et salt generator. Disse generatorer bruge elektrolyse konvertere almindeligt salt til lave niveauer af klor, at desinficere bassinvandet. Den første konvertering af din swimming pool kan være dyrt, men denne investering kan spare dig penge over tid.

Instruktioner

•Kontrollér den med producenten af din nuværende pool udstyr (pumpe, filter, varmeapparat og så videre) og afgøre, om udstyret, der er kompatibel med en salt system. Som salt kan være ætsende, check at være sikker på, at salt er sikkert for typerne af rør anvendes i dit system. Udskiftning og reparation beskadiget rør i en i-jorden pool er meget dyrt, så det er bedre at forebygge end at helbrede.

•Vælg en salt generator til din swimmingpool. Vælg en fra en velrenommeret mærke at du har tillid til, med let at læse og bruge kontrolelementer og der er i stand til at producere nok klor til din pool. Når du er i tvivl, Spørg en pool-pleje specialist til at hjælpe dig vælge den rigtige generator til din pool.

•Udtøm din swimmingpool alle kemisk behandlede vand. Dette vand er unødvendigt med en salt system og kan alvorligt skade det. Når puljen er drænet, genopfylde den med frisk vand.

•Ledning din salt generator, eller har det wired, til den samme energikilde som din pool pumpe er kablet. Dette sikrer, at generatoren er tændt hver gang pumpen er tændt, så de kan arbejde sammen.

•Tilføj salt til din pool. Pool-grade salt er bedst, som det garanterer toppræstation fra dit salt system. For at sikre, at du bruger den korrekte mængde salt til din pool, høre en pool-pleje specialist. Holde inde indre at mængden salt du tilføje til din swimmingpool i første omgang er langt større end de beløb, du vil føje til vedligeholdelse over tid.

•Test din pool vand regelmæssigt for at sikre, at din klor og pH niveauer er korrekte. Hjem testkit er tilgængelige i pool-pleje butikker, eller du kan tage en prøve af din pool vand til en pool-pleje specialist og få det afprøvet. Når vandet er testet, foretage de nødvendige justeringer til at sikre dit vand forbliver i topform.

Tips & advarsler

  • Mens salt pools er sikrere for hud og dyr, er de ikke sikrere for landskabspleje, græsplæner eller planter i almindelighed. Vær forsigtig med at lade vandet splash på nærliggende planter, da det kan skade eller endog dræbe dem ud.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com