Lilla træ problemer

June 25

Lilla træ problemer

Lilla træerne er smukke og duftende. De praler lys lilla til magenta blomst klynger, med mørkegrøn, romantisk hjerte-formede blade. Syrener træer tendens til ikke at have kompliceret spørgsmål, men der er problemer at være opmærksom på.

Klima og omgivelser

Et klima, der er primært tropiske med ingen betydelig frost kan være problematisk for syrener, der kan tåle meget kolde vintre. Selv om kold, tolerant, syrener ikke kan lide våd jord eller for meget skygge. Syrener har brug for plads til at ånde, fra andre tæt plantet buske eller træer.

Meldug

Meldug er et fælles problem for lilla træer; Det skader ikke planten men forringer dens skønhed. Meldug er en sygdom på bladene, der vises som en hvid, pulverformige vækst. Karakteristiske små sorte prikker kan sommetider findes i pulveret. Disse prikker er et andet spore organ, der danner fra meldug, så det kan overleve den kolde vinter.

Leaf minearbejdere

Leaf minearbejdere er orm-lignende organisme, at fortære væv mellem top- og undersiden af lilla træ blade. Til sidst begynder bladene at krølle på enderne og bliver brune. Mærkeligt kan farvede tunneler være synlige, hvor der er blade minearbejdere. Stærkt beskære de gamle, døde og syge grene fra midten af træ til at guide energi til de sunde dele.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com