Hvordan man laver en sammenfoldelig træ værftet salg tegn

06/25/2014 by admin

Hvordan man laver en sammenfoldelig træ værftet salg tegn

Hvis du laver din egen træ værftet salg tegn, gøre det foldbare så du kan sætte det væk pænt til næste års værftet salg. Træ vil rumme op til vejret hvis du forsegle overfladen korrekt, og du kan male over gamle bogstaver Hvis du har brug at ændre ordlyden eller design. Du kan gøre en simpel folde tegn ved at deltage i to paneler sammen med nogle solide hængsler. Male bogstaver på begge sider, og forbipasserende vil kunne se salg log fra begge retninger.

Instruktioner

•Klippe, to paneler af robust 1/2-tommer krydsfiner eller anden form for tømmer. En standard bredde for mange tegn er 24 inches lang med en højde på 36 inches.

•Prime begge sider af hvert panel med en udvendig olie-baseret træ primer, svarende til den endelige farve af din tegn, med en 2 - til 3-tommer pensel. Tillad træet at tørre i den anbefalede tid på maling kan.

•Paint de samme to paneler med en udvendig olie-base maling, stadig bruger 2 - til 3-tommer pensel, arbejder med korn af træ. Dæk igen med en anden frakke eventuelt efter tørring mellem frakker. Tør grundigt.

•Anbring to butt hængsler mellem de to paneler, med toppen af hængslet udvide lige forbi toppen af de celleplader. Marker deres placering med en blyant. Skrue én side af hængslerne til indersiden af den øverste panel og den anden side i bundpanelet ved hjælp af en elektrisk boremaskine. Gentag for den anden hængsel.

•Tilføj ordlyden til din tegn og nedsat ved åbning panelerne i bunden og stående op tegnet.

Relaterede artikler