Opvaskesæbe & eddike vindue rengøring opskrift

March 3

Opvaskesæbe & eddike vindue rengøring opskrift

Eddike er en effektiv vindue og glas renere fordi dens naturlige syrer skære igennem hårdt-vand oprustning. Dette er især nyttigt for glas skydedøre, som er udsat for sprinkler vand. Hårdt vand har en høj koncentration af mineraler, såsom calcium og magnesium. Hårdt vand indlån mineraler på glas, og disse indskud bliver der efter vandet er fordampet. For windows betyder vand pletter og overskyet pletter.

Voksagtig oprustning

Kommercielle vinduespudsere kan efterlade en voksagtige rest på glas. Hvis du påtænker at bruge almindeligt destilleret eddike som dit vindue cleaner, ren vinduerne først med en sæbe og eddike løsning. I en sprayflaske, mix 2 kopper vand, en halv kop af hvidt destilleret eddike og 1/2 teskefuld flydende opvaskemiddel. Spray løsningen på windows, og lad det har sat omkring 30 sekunder før polering med en blød klud. Ingen skylning er nødvendig.

Eddike og sæbe

For tunge rengøring, Fyld en spand med 4 kopper vand. Tilføje en halv kop af hvidt destilleret eddike og 1 teskefuld flydende opvaskemiddel. Hvis du vil bruge, sættetid en fnugfri klud i opløsningen, og presse ud af overskydende væske før aftørring ned vinduet. I stedet for aftørring vinduet med en våd klud, svamp blandingen liberalt over vinduet og krat, flytte svamp i en cirkulær bevægelse. Fjerne løsningen ved at køre en squeegee ned ruden.

Sæbe stedfortræder opskrift

For et renere spray-vinduet, skal du bruge ammoniak i stedet for opvaskesæbe. Ammoniak er en almindelig ingrediens i kommercielle vinduespudsere. Tilføje til en sprayflaske 2 kopper vand, 2 spsk af hvidt destilleret eddike og 4 spsk af ammoniak. Ryst godt.

Eddike og vand

Det er muligt at gøre vinduespudser med bare vand og eddike. Tilføj 2 kopper vand og 1 spiseskefuld eddike til en sprayflaske. Nogle mennesker tilføje flere dråber blå frugtfarve til at gøre den hjemmelavede renere ligne et kommercielt produkt. Farve ikke tjener noget formål andet end at ændre udseendet af renere.

Hurtig tørring

For en hurtig tørring og nonstreaking vindue renere, bruge eddike og sprit. Fyld en sprayflaske med 1 kop vand, 1 kop af sprit alkohol og bare 1 spiseskefuld af hvidt destilleret eddike. Dette er hensigtsmæssigt, når du har brug for et nonstreaking vindue renere.

Ingen vand, ingen sæbe

I stedet for blanding eddike med sæbe, vand, sprit eller ammoniak, bruge lige eddike eller fortyndes eddike med en lige mængde vand. Lige eddike er et effektivt rengøringsmiddel til at fjerne vanskelige hårdt vand pletter.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com