Hvordan man dyrker Kanlow Switchgrass i Michigan

March 3

Switchgrass, kendt botanically som Panicum virgatum, er en varm-sæson lowland græs, der trives i varmt, fugtig jord. Panicum virgatum 'Kanlow', mere almindeligt kendt som Kanlow switchgrass, er en populær switchgrass sort, der blev udviklet og udgivet af Kansas landbrugs eksperiment Station og afgrøder Research Division i 1963. Når de vokser Kanlow switchgrass i Michigan, plantefrø mellem maj og midten af juni for at sikre vellykket dyrkning.

Instruktioner

•Kill nogen ukrudt eller uønsket vegetation på din plantning placering med en anvendelse af glyphosat herbicid mindst en uge før Kanlow switchgrass såsæd. Anvende glyphosat ifølge produkt retninger at sikre succes.

•Dæk plantning placeringen med 2 inches af lige dele sphagnum og godt rådnet kompost. Indtil tilføjelser i top 2 til 3 inches af jord.

•Pour switchgrass frø i såmaskine. Plante frøene ikke dybere end en 1/2 tomme under overfladen af jorden for at sikre sund vækst og udvikling. Betjene såmaskine ifølge manuel instruktioner.

•Irrigate Kanlow switchgrass regelmæssigt for at opretholde jord, der er fugtig, men ikke mættet. Give switchgrass med 1 tomme af supplerende kunstvanding hver uge, når nedbøren ikke er tilstrækkelig. Opretholde sunde jordfugtigheden er vigtigt at etablere en sund, succesrig afgrøde af switchgrass.

•Begin en årlig befrugtning tidsplan til din switchgrass i slutningen af foråret i sit andet år af vækst. Feed switchgrass med en ansøgning af høj-kvælstof gødning til at stimulere energisk sommer vækst. Anvend gødning efter pakke instruktioner for at undgå at beskadige dine planter.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com