Hvordan til at behandle Dothistroma i Pines

03/05/2012 by admin

Hvordan til at behandle Dothistroma i Pines

Dothistroma nål blight er forårsaget af svamp Dothistroma pini, og det påvirker den ydre overflade af fyrrenåle. Svampen først blev konstateret i 1941, og siden da har spredt sig i hele del af Midtvesten og vestlige USA Hvis venstre ubehandlet, Dothistroma nål blight vil medføre tab af betydelige nål, træ misfarvning og nål steder. Behandling af din fyrretræer for Dothistroma nål blight udføres årligt for at forhindre det i at sprede sig til omkringliggende træer.

Instruktioner

•Opret en blanding af 2 ounce kobber sulfat og 1 gallon vand i en plastik spand. I en separat spand, skabe en blanding af 2 ounce spray kalk og 2 gallon vand. Dette er nok til at behandle et 10-foot-tall fyrretræ.

•Kombiner to blandinger i en separat spand. Bland ingredienserne sammen, indtil de er godt indarbejdet. Hæld blandingen gennem en si til at fjerne enhver fine partikler.

•Pour kobber sulfat og lime blandingen i reservoir af en plastik slange sprøjten vedhæftet fil. Tillægge en haveslange sprøjten.

•Spray hele træet med blandingen i begyndelsen af juni. Dette er når træet fyrrenåle er mest sårbare over for spredning af sygdommen.

•Gentag sprøjtning blandingen hver juni i mindst to til tre år til at forhindre spredning af Dothistroma nål blight til omkringliggende træer.

Relaterede artikler