Hvordan man opbygger en børste Arbor

March 5

For mere end 1000 år, har mennesker opfundet måder at undslippe sommervarmen, og børste dorne, ligesom deres fætre, tiki hytter og palapas har været på forkant med denne indsats. I 1970 ' erne minded trendy missionær kirker bygget børste Dorne til møder og traditionelle ferie bibelskoler. For det meste selv, børste arbor historie har været en af at skabe et skjold fra den varme sommersol og et sted for familier at samles til sommersjov. Millioner af mennesker verden over kan mindes gode tider med familie sidder i en pensel arbor bygget ud i gården. Her er hvordan du kan tilføje til din egen familie traditioner med en sommertiden børste arbor. Disse planer er for en børste arbor, der er 9 fod høj og 10 fødder square. Du kan justere designet, som er nødvendig for den plads, du vælger.

Instruktioner

•Plot ud af området, hvor du vil placere din arbor. Sikkerhed først! Aldrig bygge en arbor hvor som helst i nærheden af en kilde til tænding, såsom en brand pit. Du vil ønsker en rum omkring 12 til 15 fod square. Markere hjørnerne med enten en sten eller nogle andre identificerbare stykke af noget.

•Vælge et hjørne til at begynde og begynde med at grave det første indlæg hul omkring en fod dybt. Der er ingen grund til at grave dybere, medmindre du planlægger at oprette din pensel arbor struktur som en permanent fastholdelsesanordningen på der kun taget ændres regelmæssigt. Hvis det er din plan, derefter grave i 18 inches til to fødder og forlænge dine indlæg i overensstemmelse hermed.

•Vælg 2 indlæg og en tværbjælke. Lægge indlæg på jorden netop 10 fødder fra hinanden. Placer tværbjælke vinkelret på stillingerne enden af både tværbjælke og post og søm eller skrue brikkerne sammen. Gør det samme på anden siden med de andre indlæg. Gjort korrekt, bør du nu har en kvadrat U form liggende på jorden. Bandage hjørner med en af de kortere board længder forbundet mellem tværbjælke og post på 45 grader og fastgjort. Gøre dette til begge sider. Gentag denne proces med to mere indlæg, en mere tværbjælke og to flere korte længder af træ. To af afstivning brevhoveder i din pensel arbor er nu færdig.

•Pick den nederste ende af hvert indlæg så at din U står helt lodret. Har en hjælper holde tingest lodret med tværbjælke på jorden. Tage en anden tværbjælke og lægge den for enden af den tilsluttede tværbjælke i en vinkelret mode, der danner et L på jorden. Tilslut den nye tværbjælke til stillingen.

•Lay tingest tilbage, så U formet del er på jorden og drej tingest, så hvis stod oprejst med tværbjælke på toppen, den sidste tværbjælke vedhæfte vil sammen med den anden U formet tingest på tværbjælke hoved. Løft det for at gøre det, og med hjælperen, placere begge stillinger i hullerne. Hold i slutningen af den nye tværbjælke at holde det hele tingest lodret. Spørg din hjælper til at løfte de andre U formet stykke til en vertikal position og forbinde brikkerne sammen til en U form, der nu bør suspenderes, stillinger ned og strøer høj, med fire stillinger sidder i deres huller.

•Sæt den korteste af de to resterende strøer for at forbinde strøer, lukker U ind i en firkant. Spørg din hjælper til at holde ene ende som du vedhæfte den første side.

•Brug de resterende korte længder af bestyrelsen at Bered unbraced sider som du gjorde med 45 graders vinkel boards på de første to strukturer.

•Measure afstanden mellem et par af parallelle strøer på midtpunktet. Skær din sidste længde af bestyrelsen til at passe i samme rum og forbinde det på niveauet tværbjælke. Din plads burde nu være to parallelle rektangler.

•Brug en længde af rebet, vind reb omkring strøer, i hvad vil hovedsagelig være et spindelvæv af reb fintmaskede over hele baldakin af børste arbor.

•Weave nok grønne grene ind reb som tager helt dække arbor og skjule alle reb fra visningen. Formålet med rebet er at give en struktur for grenene.

•Fyld i huller i jorden omkring dine indlæg med visne snavs eller cement.

•Dit børste arbor er klar. Tjene en picnic nadver komplet med margaritas eller tropiske punch til christen din families nye børste arbor.

Tips & advarsler

  • For længste tilfredsstillende resultater, brug grønne bladfyldte grene. De bliver tørre og til sidst faldt ned, tvinger dig til at "re-tag", men du vil gøre bedst for at starte med grønne områder. Bruge gamle tagene for kindling i en familie bål, der holdes en sikker afstand fra din pensel arbor.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com