Højden af stakitter

January 16

Når det handler om at opbygge et stakit, er der en bred vifte af stilarter, former og materialer til at vælge fra. Anvendes normalt som en type af privatlivets fred fægtning, eller i nogle tilfælde som ren dekoration eller til grænse et stykke af ejendom, stakit højde bestemmes af zoneinddeling love for din bestemt stat og amt, samt om du bygger hegnet i din forhave eller i ryggen.

Højde forordninger

Mens Strejkevagt Fægtning kommer i en række forskellige højder, er den gennemsnitlige stakit for en baghave mellem 5 og 6 fod i højden, med 6 fod bliver reguleret baghave højden og 3 fødder bliver reguleret højden for forhave hegn. Stakit materiale kan købes i længder op til 7 fødder, men den færdige højde afhænger zoneinddeling love for dit område. Mens du kan bygge et hegn højere end 6 fod i ryggen eller 3 fødder i front, du har brug for særlig tilladelse fra amtet.

Privacy hegn

Hvis din stakit bruges til privatlivets fred fægtning, vil den faktiske højde afhænger af hvilken type af personlige oplysninger du ønsker. Hvis du blot beskytter din baghave fra nysgerrige blikke af passerer folk, en 5-mund-høje hegn vil sandsynligvis tilstrækkeligt, men hvis du ønsker for at beskytte dig selv fra dine naboer kan du noget højere hvis dine naboer har et dæk, for eksempel, eller en udendørs terrasse der tillader dem at se over en 5-fod hegn.

Haven hegn

Haven stakitter bruges typisk som udsmykning, men de kan også være funktionelle, hvis de er bygget med ekstra komponenter til at styrke hegnet, så det kan bruges som en støtte til planter samt dekoration. Stakitter for haver spænder fra 2 til 3 fødder i højde, selvom du kan ændre højden som krævet af din haveområde, forudsat at du har tilladelse til at gå over 3-mund reglen foran yards.

Grænse hegn

Svarende til beskyttelse af personlige oplysninger typer af stakitter, grænse hegn kan tage en række figurer, mønstre og højder, afhængigt af personlige præferencer og behov af din ejendom. Det kan være en enkel 3-mund-høje hegn til at dekorere kanter af din ejendom langs et fortov, eller det kan være en 6-fods-høj grænse hegn i din baghave mod en del af skoven eller privat ejendom.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com