Firepit landskabspleje idéer

July 3

Firepit landskabspleje idéer

En firepit tilføjede i en baggård landskabspleje kan tilføje prikken over i'et eller blive elementet rundt som landskabet er designet. Bålpladser kan konstrueres med ringe eller ingen omkostninger og stadig har et smukt resultat. På den anden side kan en designer firepit købes specifikt for landskab, tilføje designelement med lidt arbejde involveret. Ifølge The landskab Design Site er bålpladser perfekt til en afslappende aften i baghaven eller lys vejen for en oplevelsesrig komsammen.

Sten

Stenen-walled bålpladser konstrueres nemt ved hjælp af medium størrelse sten. To forskellige stilarter af sten bålpladser er fælles. For det første er en simpel ring af sten placeret omkring en firepit gravet 6 inches i jorden; klipperne linje pit og tilføje dekoration mens der kræver minimal arbejde og omkostninger. Andet er en sten ring bygget 1 til 2 fod over jorden; flad sten skal indkøbes for denne type af brand pit, så klipper sidde sikkert oven på hinanden. Stenen-walled bålpladser er nemme at konstruere og kan ofte være bygget med fundne materialer.

Genbruges objekter

Objekter såsom randen mod en gammel traktor eller tromle til en vaskemaskine laver en enkel og funktionel firepit. Gamle emner som denne kan findes på det lokale junk værftet, normalt koster mindre end $10. Objektet skal anvendes bør fastsættes 6 inches ned i jorden til at absorbere varmen fra branden. Dette er en fælles valg blandt landdistrikterne landskab designere, som gammel traktor fælge eller lignende objekter kan ofte findes på ejendommen eller købt fra en ven.

Designer

Designer bålpladser kan købes i specialbutikker klar til at installere. Ofte bygget af stål eller kobber, kræver de tunge ildsteder ikke nogen installation som de er bygget til at stå over jorden. Mange forskellige typografier er tilgængelige i forskellige størrelser, der spænder fra 1 fod til 4 fod bred. Producenter tilbyder specialbygget bålpladser passer til den nøjagtige vision af landskabet designer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com