Enkelt vindue behandling

July 5

Enkelt vindue behandling

At finde den perfekte vindue behandling for et enkelt vindue kan være en større udfordring end udsmykning flere vinduer i et værelse. Brugerdefinerede gardiner og persienner er dyre. Den gode nyhed er, at brugerdefinerede behandling ikke er nødvendig. Der findes enkle løsninger til udklædning kedeligt windows som ikke vil bryde bank.

Store vinduer

Stedet for shopping for pre-made gardiner eller forhæng, hovedet til departementet linned og kigge efter flade plader i solide farver, snøreringe, striber, floral udskrifter eller geometriske mønstre. Arkene er allerede sømmede, så der er ingen grund til kurv ud af symaskinen. Simpelthen skåret en åbning i hver ende af hem og skubbe den op på en gardinstang. For en blødere look drapere arket over en dekorative gardinstang for en valance.

Smalle Vinduer

Give disse smalle Vinduer en elegant touch med en buet gardinstang og en shirred stof valance. En blomstret print, striber eller endda en solid farve kantet med en koordinerende trim vil give vinduet en professionelt udseende for blot et par dollars. Tilføje et par Læg i enderne af valance for mere appel. Hvis vinduet stadig brug for et lille skub tilføje en ren og skær panel, blinds eller skodder i en blød hvid.

Enkel stil

Romerske nuancer kan tilføje stil og elegance uden konkurrerer med den øvrige indretning på værelset. Gør det selv-romerske nuancer er et projekt, der kan gennemføres uden for meget dygtighed, og hvis færdige paneler bruges der ingen syning kræves. Køb romerske skygge bånd er en mulighed, men syninger dem ind på et panel og holde dem lige er udfordrende. I stedet hænge et enkelt linned eller bomuld panel fra en smal strimmel af træ på toppen af vinduet. Rulle op i bunden af panelet og fastgør med bånd eller stof bånd.

Windows på solsiden

Der er tidspunkter, hvor solen er god. Og så er der de varme dage når at holde sollyset giver mere mening. Bambus blinds, som er tilgængelige i størrelser op til flere fod i bredden, er den overkommelige løsning til at holde et værelse cool uden at gå på kompromis stil. Stadig, de kan drage fordel af en lille smule af stof til at blødgøre kanterne. Hænge et gulv-længde panel på hver ende af blinde. I stedet for at hænge en gardinstang langs toppen af vinduet, hænge paneler fra doorknobs, gamle vandhaner eller skuffen trækker.

Brugerdefineret udseende på et stramt Budget

Når budgettet betyder noget så meget eller mere end vindue behandling er det tid til at få kreative. Bambus blinds kan være klædt med et par bånd eller stof bånd til at oprette en brugerdefineret farve koordineret udseende. Bambus blinds er tilgængelige i en række forskellige nuancer fra naturlige toner til sort, hvid, grøn og endda. Vælg hvid blinds i den rigtige bredde til vinduet for en frisk, rene look. Træk blind op, loop bånd omkring det og afslutte dem med dobbelt buer. Det rigtige stof, uanset om det er kontrolleret, blomster print, stribede eller en solid farve, vil være prikken over i'et for et værelse redo på et budget.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com