Sådan installeres mursten væg flise

July 7

Sådan installeres mursten væg flise

Anvende tynde mursten flise til et hjem interiør er en fantastisk måde at skabe illusionen af en rustik mur. Tynd fernis panelsystemer kan spare tid og penge samt, da de ikke kræver overliggere, hylde vinkler eller strukturelle understøtter. Nogle finer flise systemer kan købes pre-bygget for endnu nemmere installation. Når du installerer mursten flise i et hjem, er det vigtigt at have den rette sikkerhedsudstyr og flere grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

•Klippe følte papir til dimensionerne af væggen med en hobbykniv. Vil være behov for flere ark papir, filt, især for store områder. Anvende de følte papir på væggen (begyndende i et hjørne) med en hammer og galvaniseret søm. Plader af filt papir skal overlappe hinanden med omkring 4 inches. Skær overskydende følte omkring væggen kanter med en hobbykniv.

•Forbered metal drejebænk ved at skære det til størrelse ved hjælp af tin snips. Altid bære konstruktion læderhandsker mens håndtering metal drejebænk, som er meget skarp, når det er skåret. Anvende den metal drejebænk over følte papiret med en hammer og søm. Kontroller, at neglene holding drejebænken gå ind i en mur stud og ikke bare wallboard. Negle skal være omkring 6 inches fra hinanden.

•Sæt blanding bit til boret. Hæld nogle mørtel i spanden og der tilsættes vand. Blande mørtel og vand sammen ved hjælp af mørtel blanding bit. Gradvist tilsættes vand, indtil mørtlen har en kartoffelmos konsistens. Bland i mindst fem minutter.

•Glatte mørtel blandes over metal drejebænk på væggen ved hjælp af den mortaring murske. Mørtlen bør være omkring 1/2 tommer tyk og bør helt dække drejebænk.

•Træk indskåret murske over den stadig-våd mørtel til at oprette en rillet overflade. Gælde ikke så meget pres indskåret murske, drejebænk bliver synlige. Lad overfladen tørre for mindst 48 timer, eller mængden tid, der er angivet på mørtel emballage.

•Mix et andet parti af mørtel på samme måde som du blandet scratch pelsen og til den samme konsistens.

•Applicer mørtel til en lille del af væggen med mortaring murske. Anvende mørtel på bagsiden af mursten finer ved hjælp af den lille murske.

•Tryk på mursten flise på væggen, vrikke det lidt. Tryk på mursten let med håndtag af hammer til at fastgøre den på plads. Holde Murstenen på plads i cirka 30 sekunder. Gentag denne proces for hele væggen, forlader hjørner til sidst.

•Measure områder mellem mursten og hjørne af muren for at afgøre, hvor til at skære mursten for at sikre en stram pasform. Udskårne stykker af mursten med en vinkel så med en diamant hjul eller en våd flise saven. Anvend hjørne stykker med skære kanterne vender ud mod hjørnet.

•Mix fuger eller brug den resterende mørtel. Injektionsmørtel kommer i mange forskellige farver og skal blandes til den samme konsistens som den oprindelige mørtel.

•Fyld injektionsmørtel taske med cementmørtel eller mørtel. Klem posen for at anvende injektionsmørtel eller mørtel i revner mellem stenene. Lad tørre i ca 30 minutter, eller indtil injektionsmørtel er tyk og dejagtig injektionsmørtel. Børst enhver sidesten injektionsmørtel på overfladen af mursten med en tør pensel. Glat injektionsmørtel eller mørtel mellem mursten fliserne ved hjælp af en 3/8-inch murske.

Tips & advarsler

  • Stikkontakter skal fjernes, før du anvender mursten finer flise. Sørg for elektriciteten, der er slået fra, så Fjern dækslet til outlet og skru afsætningsmulighederne. Når flisebelægning job er fuldført, indsætte en outlet boks extender at gøre forretningen flugter med væggen.
  • Bære beskyttelsesbriller, når du blander mørtel.
  • Altid bære øjet, ansigtet og øret beskyttelse, når du bruger en sav.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com