Kan du tilføje en stikkontakt i laminat gulve?

March 8

Laminat gulve er et stadig mere populært valg af materiale til slut et værelse. Dens række udseende og muligheder kombineret med lethed hvormed er kan installeres af selv amatør gør-det-selv har gjort det en fælles indstilling, når du vælger en ny gulvbelægning. I nogle værelser, kan du vælge at funktionen stikkontakter i gulvbelægningen. Det er nemt at gøre med laminatgulv, om afsætningsmulighederne kommer installeret, før du lægger gulvet eller selv om de skal installeres efter kendsgerning.

Eksisterende forretninger

Den nemmeste måde at udnytte en stikkontakt i laminat gulve er hvis gulvet outlet er allerede installeret. Det betyder, at alle ledninger og kanalen vil allerede være korrekt placeret i undergulvet og vil ikke kræve nogen yderligere arbejde for at skjule den. Hvis du vil installere laminatgulve omkring dette outlet, først fjerne enhver stikkontakt dækning, der kan være til stede. Derefter skæres laminat passer omkring den nu-eksponerede elektrisk boks. Skære laminatet, så det passer nogenlunde flush op mod boksen men stadig efterlader et lille hul for at gøre det lettere at give mulighed for naturgulv ekspansion, der almindeligvis opstår over tid. Når du lægger outlet dækslet tilbage på, bør det være stort nok til at dække forskellen mellem det elektriske felt og laminat.

Installere Outlet

Hvis der er nogen tidligere installerede outlet i gulvet, før du installerer laminat, skal du gøre nogle ekstra arbejde. Den elektriske boks skal installeres, før du installerer laminat, selv. Den kanal, der holder ledningsnet skal placeres under gulvniveau til laminat passer jævnt over hele gulvet og køre flugter med toppen af det elektriske felt.

De fleste isenkræmmere sælger stikkontakt kasser, der har justerbar højde specifikt til brug i gulvbelægning. Det er stærkt anbefales, da det vil gøre det eksponentielt lettere at få forretningen selv med gulvet. Hvis undergulvet laminatet går over har en kælder eller andre tilgængelige rum under det, vil dette ikke være et problem. Conduit kan fodres ned fra det elektriske felt og køre langs loft rum under undergulvet. Hvis undergulvet er konkret, men skabe en grøft til conduit skal køres. Dette omfatter udnytter nogle konkrete skærende værktøjer og kan være en rodet og tidskrævende virksomhed. Hvis dette er tilfældet, kan det være bedst at konsultere en professionel entreprenør eller elektriker bistå kører conduit gennem konkrete, især hvis flere forretninger der skal installeres.

Når conduit og ledninger er kørt gennem undergulvet og boksen sikret, kan laminat installeres. Herfra er fremgangsmåden den samme som ovenfor. Sørge for at efterlade en lille kløft mellem laminatet og stikkontakten og derefter bruge en outlet dækker at afslutte installationen og forlade det ser nice og professionelt udført.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com