Hvordan man dyrker planter fra supermarkedet frø & stiklinger

July 17

Et sjovt, givende og billig måde at tilføje nye indendørs stueplanter til din samling er at dyrke dem fra producere frø eller stiklinger fra frugt, der er købt i supermarkedet. Start din egen ananas eller avocado plante er enkle og tager ikke meget for at opretholde. Med lidt tid og knowhow, vil du snart kunne vokse en smuk plante fra frø eller stiklinger, der normalt ville være kasseret.

Instruktioner

Hvordan man dyrker en ananas plante

•På supermarked, vælge en moden, sundt udseende ananas med en lys grøn krone og lidt at ingen brune blade eller brun spids blade.

•Efter spise ananas, gemme sin top. Klippe det gennem regionen krone. Dette gøres ved at skære ned på langs på tværs af toppen af ananas kronen. Du vil vide, hvornår du har skåret langt nok fordi du vil bemærke, at der er synlige rod knopper, der ser ud som små, lidt mørkere steder i en cirkulær opstilling. Fjerne så meget frugt som muligt fra anlægget. Hvis du ikke fjerner frugt del, er odds af planten rådner og ikke tage root høj. Fjerne omkring 20 procent af de ydre blade samt.

•Sæt fire tandstikkere ind i kernen af ananas top og læg det i en lille beholder med vand som en en baby-food krukke eller et offerfund lysestage. Holde vandet rent ved aftørring ned i beholderen og give vandskift hver anden dag. I et par uger, vil rødderne begynde at vokse. Når der er betydelig rødder, kan ananas toppen plantes i potning mix i en terra cotta plantageejer.

•Kapacitet anlægget let én eller to gange om ugen, at tage sig for at holde jorden fugtig, men ikke våd og tung. Over vanding kan forårsage root rot, som kan skade eller endog dræbe dit anlæg. Holde planten fra klimaanlæg og utætte vinduer, da dette er en tropisk plante, der trives på varme, varme og lys. En solrig vindueskarm er en ideel beliggenhed.Hvis du er heldig, engang inden for 3 eller 4 år kan dit anlæg endda begynde producerer ananas. Der er ingen garanti, men oftere end ikke med den rigtige pleje det er muligt. Selvom det ikke er tilfældet, er ananas plante stadig ganske en dejlig tilføjelse til din samling af flora.

Hvordan at vokse en Avocado træ fra Pit

•Slice åbne avocado og fjerne pit. Vask pit og fjerne eventuelle rester af avocado. Tør pit ren med et stykke køkkenrulle.

•Sæt tre eller fire tandstikkere ind i siderne af avocado og sted i pit på toppen af en baby food krukke eller glas votive stearinlys indehaveren. Fyld den med vand, og sørg for, at spidsen af avocado berører vandet. Skift vandet hver par dage og tørre beholderen rent en gang om ugen.

•Sæt container med pit på en lys og solrig vindueskarm. Efter ca 4 til 6 uger, bør avocado begynde at slå ned på midten. En rod vil langsomt vokse i vandet og snart bagefter, en stilk vil begynde at nå op. Over tid, vil blade begynde at dukke op så godt.

•Plant avocado træet i jord så snart bladene er tydeligt. Vand planten om én gang pr. uge og sørge for at sikre, at jorden ikke tørre ud helt mellem vandingerne. I nogle tilfælde, kan 3 til 5 år efter plantning din avocado pit, træet faktisk producere avocadoer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com