Hvordan man kan evaluere damp mopper

July 20

Damp mopper er et godt alternativ til almindelige mops på grund af deres evne til at desinficere med varm damp. Dette dræber bakterier, eliminerer mange allergener og giver en renere gulv og forbedret luftkvalitet i dit hjem. Damp mopper kommer i forskellige størrelser og har mange forskellige funktioner. Damp mopper er dyrere end almindelige mops eller automatiske mopper med engangs hoveder, så det er vigtigt at vide, hvad du leder efter, før du køber.

Instruktioner

•Læs sanitet oplysninger om moppe boksen eller fra Internetforskning. Damp mopper desinficere, men hvor lang tid det tager, afhænger af hvor varmt damp får. Nogle modeller giver instant sanitet, mens andre modeller kræver holder moppen på plads til op til 15 sekunder på det område, du ønsker at desinficere.

•Test håndtag komfort og længde på displayet modeller i butikken. Længden på håndtaget på enhver mop gør en stor forskel i komfortniveau under brug. Mange modeller er udstyret med justerbare håndtag, men andre er i en fast position.

•Kontrollér størrelsen af vandtanken. En større tank betyder mere vægt, men det betyder også mindre tid brugt på opfyldning. En mindre vandtank betyder en lettere moppe, men større værelser har brug for en større tank til at fuldføre opgaven uden at stoppe.

•Look på steam mop specifikationer at se, om en cool down er påkrævet mellem fyldninger. Hvis enheden har til at køle ned, før hver refill, tilføjer dette arbejdstid til din opsamlingsoverførslen.

•Measure ledningen længde og check for en indbygget ledningen indehaveren. Længere snore tillade dig at gøre større værelse mere effektivt, men er vigtigt at have et sted at Fastgør ledningen mens du arbejder.

•Purchase en damp moppe med et svinghoved for nemmere rengøring omkring møbler, i hjørner og bag toiletter. Sørg for at moppe hoved er slank nok til let passer ind under møbler.

Tips & advarsler

  • Købe en damp moppe fra en forhandler eller websted, der har et godt afkast politik. Undertiden apparater bryder eller er defekt fra fabrikken, så det er godt at vide, du kan returnere den, hvis der er et problem.
  • Køb ekstra microfiber dækker når du køber en damp moppe. Mikrofiber overtræk få beskidte og skal ændres. At have ekstra covers på side gør opsamlingsoverførsel mere effektiv.
  • Nogle damp mopper kommer med filtre, der skal udskiftes mindst hver sjette måned. Dette tilføjer til den samlede omkostninger ved betjening af enheden og bør overvejes før du foretager en damp moppe valg.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com