Tøjvask Tips til armhule pletter

July 22

Armhule pletter kan slå armene af din favorit skjorte gule og gøre dig alt for flov over at bære det længere. Men du kan fjerne armhule pletter gennem en række forskellige metoder. Nogle hvidvaskning af teknikker vil gøre armhule pletten mere fremtrædende og permanent, snarere end at slippe af med det, så undgå at bruge disse teknikker.

Blegemiddel og varme

Brug ikke klor blegemiddel eller varmt vand på armhule pletten. Varmen fra det varme vand og varmen fra en tørretumbler, kan indstille pletten permanent. Klor blegemiddel interagerer med de proteiner, der findes i sved og kan faktisk gøre gule armhulen pletten mørkere. Nyd de farvede område i koldt vand før du forsøger andre tips.

Knust Aspirin

Lave en pasta med vand og 4 eller 5 knust aspirin. Børste pastaen på armhule pletten, og lad det sidde i ca. en time. Salicylsyre i aspirin bør fjerne pletten. Skyl område med koldt vand først at fjerne pastaen, og hvidvaske skjorte i koldt vand.

Borsyre

Lav en pasta med 1 tbsp. af borsyre og koldt vand. Sprede pasta på armhule pletten, og lad det sidde i en time. Syren skal løfte pletten. Børst borsyre, og vaske tøjet i koldt vand.

Enzymatisk Cleaners

Enzymatisk rengøringsmidler bruge enzymer til at rydde op i de proteiner, der findes i sved. Spray armhule pletten med en enzymatisk renere, og gnid renere i pletten. Lad det sidde i så længe som angivet i retninger. Skyl og hvidvaske de farvede område i koldt vand.

Baby vådservietter

Bruge en baby tørre på indersiden og ydersiden armhule pletten. Alkohol i baby tørre skal nedbrydes pletten. Grundigt nyde området med tørre, og skyl og hvidvaske skjorte med koldt vand.

Brintoverilte

Hydrogenperoxid er blegning egenskaber og indeholder ikke klor. Det fjerner farven fra nogen beklædningsgenstand, så kun bruge det på hvidt tøj. Sættetid armhule pletten med 2 tsk af hydrogenperoxid. Gnid det i, og lad tøjet sidde i ca 15 minutter. Skyl ud pletten og hvidvaske tøjet i koldt vand.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com