Hvordan fjerner jeg en Moen badekar hane?

March 15

Uanset om du er opdatere udseendet af dit Moen badekar armaturer eller reparation af skader, vil at fjerne hele eller dele af vandhanen sandsynligvis være nødvendigt. Heldigvis, Moen standardiserer dens hane forbindelser på tværs af modeltyper, hvilket betyder, at uanset modellen du muligvis, at fjerne en Moen hane bør omfatte de samme procedurer. Sammen med standardisering, når du begynder processen til fjernelse af vil du opdage, at Møn gør sine vandhaner DIY venlige. Proceduren kræver hverken specialværktøj eller forudgående VVS erfaring. Dette resulterer i fjernelse proces som er hurtig og lille rod at fuldføre.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen til dit badekar gennem panelet vand adgang placeret i rum støder op til den væg, der indeholder vandhanen. Åbne panelet ved hjælp af en skruetrækker og Fjern dækslet over kontrolpanelet for at få adgang til vand ventiler i den åbenbarede væg fordybning. Drej varmt og koldt ventilerne med uret indtil stram i off position. Test, vandet er slukket ved at dreje badekar håndtag. Hvis vandet er slukket, vil det gå i et par sekunder før du stopper helt.

•Tag hane håndtag og dækplade. Lirke op plasthætte dækker centrum af hane håndtag med en flad-head skruetrækker. Fjern skruen placeret under fælles landbrugspolitik med en stjerneskruetrækker. Træk i håndtaget ned af vandhanen stilken. Fjern de skruer, der holder dækplade til håndtaget på væggen med Phillips, og derefter trække dækpladen ud så godt.

•Tag stilk møtrikken holder vandhanen stilken på plads med en skruenøgle. Bruge en stilk møtrik socket fastgjort til en topnøgle, en dyb forsænket socket tilgængelig fra en hardware butik, hvis det er forsænket bag væggen og du ikke kan nå det med en skruenøgle. Løsn møtrik for at frigøre det fra fugen mellem vandhanen og hus rør. Trække møtrik frem fra stilken.

•Grasp stilk med et par tænger og pull stammer fra hullet i væggen til slut håndtag fjernelse.

•Tag bruseren arm ved at dreje det mod uret indtil det skruer ud fra gevind albuen bag væggen. Skære igennem nogen blikkenslager er kit omkring bunden af bruseren arm med en hobbykniv, og derefter trække basen og brusearm fra væggen.

•Tag karret tud ved at fjerne skruen beliggende i delen udskæring i bunden af tuden nær væggen med den hex skruenøgle, hvis skruen er til stede, og derefter trække tud fra væggen. Hvis ingen skrue er til stede, derefter vende tuden på plads med uret for at fjerne det fra sine gevindskårne rør.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com