Hvad kaldes Bell blomster?

07/24/2014 by admin

Hvad kaldes Bell blomster?

Blomsterne kommer i forskellige former. For eksempel, beskrives petunias som havende en trompet figur. Pelargonier er underkop formet, og salvia er beskrevet som havende en "sammenbidt" eller labiate form. Blomster med en klokke form er medlemmer af familien Campanulaceae, og gå efter det fælles navn af campanula. Blomsterne er typisk kort og bred, med blusset læber og kronblade, der smelter sammen i bunden, som er, hvad giver blomster en bell-figur udseende. Klokkeformet slægten omfatter ca 300 arter, der vokser som enårige, biennaler og stauder. Nogle er selv evergreen.

Italienske klokke (Campanula Isophylla)

Den italienske klokke er et populært valg for beholdere og hængende kurve. Det er også almindeligt kaldet bluebell, stjernen i Bethlehem eller faldende stjerner. Blomster blomstre og cascade over toppen af beholdere og kurve med periwinkle-blå kronblade. Denne klokke-formede blomst er nemme at dyrke både indendørs og ud. Ved at knibe ud blomster når de fade ("dead-overskriften"), kan du forlænge og øge antallet af blomstrer. Indendørs planter trives bedst med hyppige dug. Udendørs planter bør være skygge fra solen, og jorden skal blive komposteret. Når den italienske bellflower stopper blomstringen, som er typisk i løbet af efteråret eller vinter måneder, kan du skære stænglerne og gemme det i et køligt, mørkt sted. Transplantation af bellflower tilbage ind i haven eller dyrke det indendørs i løbet af foråret.

Canterbury klokke (Campanula Medium)

Canterbury klokke (Campanula medium) vise store klokkeformede blomster i hvid, pink, blå og lilla. Canterbury klokker er hjemmehørende i Østeuropa og Middelhavsområdet, går tilbage til middelalderen. De er forbundet med en berømte litterære værk af Geoffrey Chaucer skrevet i løbet af 1300-tallet med titlen "Canterbury Tales." Stilke på Canterbury klokker kan vokse op til 2 fod i højden. De elegante blomster kan vokse 2 inches og længere. Canterbury klokker kræver lidt pasning. De kan startede indendørs som en frø eller sætteplante, derefter overført udendørs i foråret og plantet i en kold ramme at vænne dem til klimaet og producere en første år blomstrer. Jorden skal være fugtig, og plantning placeringen bør modtage masser af sollys. Alternativt, Canterbury bell frø kan plantes i slutningen af foråret eller forsommeren til et andet år blomstrer.

Engklokke (Campanula Rotundifolia)

Engklokke er en dyb blå-violet klokke-formede blomst, der vokser indbygget i USA og den nordlige halvkugle. Det er ofte forbundet med Skotland, hvor en af sin fælles navne er hekse Fingerbøl, stammer fra en smule af skotske lore, som hævder, at hekse kunne vende sig til harer. Blomster blev brugt i mange år i Skotland til at producere den blå farve bruges til at lave tartan plaider MacDonald klanen. Nogle europæere spise Engklokke som en spiselig blomst kastet ind i deres salater. Native amerikanske indianere i Pacific Northwest kaldet Engklokke "blå regn blomster" og mente, at ved at vælge en Engklokke det ville regn. Mens dens klokkeformede blomster og stængler har en delikat udseende, er Engklokke en meget hårdfør wildflower sort. Blomster kan findes i højder op til 12.000 fod i det vestlige USA. Plantning kan trives i forhold fra fuld sol til skygge og kan vokse i skoven, på toppen af klipperne, sandstrande og i gruset jord. Engklokke frøene kan sås direkte i jorden i løbet af foråret måneder, og planter kan opdeles til omplantning i foråret og falde.

Relaterede artikler