Hvad er en Katsura træ?

July 28

Katsura (Almindelig Hjertetræ) er en løvfældende arter native til Japan og Kina. Katsura træer voksede engang vilde i Nordamerika og Europa, ifølge Gerald Klingaman på University of Arkansas kooperative Extension Service, men de forsvandt under den pleistocæne epoke. Botanikere genindført arter til USA i 1800-tallet. I 2011 dyrker avlere dem som parken, gaden eller liggende træer.

Identifikation

Dyrkede Katsura træer vokse mellem 40 og 60 fod høj med en 20 - 30 fods spredning, men vilde træer kan vokse højere end 100 fødder. De har grove brune bark og en konisk eller sprede krone afhængigt af træet, med tætte, tunge løv. Den blågrøn, hjerte-formede blade af en Katsura træ ligner redbud træer (Judastræ spp.) Ifølge University of Connecticut. Løvet ændres til abrikos eller gul i efteråret og frigiver en krydret-sød duft. Små rødlige blomster opstår i foråret, efterfulgt af 0,75-tommer grøn frø bælg.

Sorter

Katsura træer fås i flere forskellige sorter. Pendula, som har hængende eller grædende grene, vokser ca 20 fod høj med en 10-fods spredning. Flere andre hængende sorter omfatter Amazing Grace og flodbølge. Heronswood verden er en dværg sort, der vokser omkring 15 fod høj og har en tæt, rund krone. Ruby, en anden dværg sort, har lilla-blå blade og vokser omkring 30 fod høje. Bladene af Aureum kultivar er grønlig-lilla, når de første bud, men de skifter til gul, som de bliver ældre.

Katsura dyrkning

Katsura træer er hårdfør i USA Department of Agriculture hårdførhed zoner 4 til 8. De vokser bedst i delvis sollys og veldrænet, næringsrig, fugtig jord. Katsura træer kan ikke tåle tørke og vil kaste deres blade, hvis træet bliver for tør. De trives bedst i websteder, der tilbyder beskyttelse mod stærk, varme sollys og barske vind, og drage fordel af et lag af muld under baldakinen for at bevare jordfugtighed. De har moderat til hurtig vækstrater og udbrede af frø eller stiklinger.

Passiver

Katsura træer er relativt fri for alvorlige insekt og sygdom problemer, ifølge Missouri botanisk have. Men de ikke transplantationen nemt og kræver regelmæssig vanding i løbet af tørke. Løvet har tendens til at svide hvis udsat for barske vind, tørke eller høje sommertemperaturer. Lemmerne knækker let, ifølge Edward F. Gilman og Dennis G. Watson fra University of Florida IFAS udvidelse, og de har brug for regelmæssig beskæring til at opretholde deres form og struktur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com