Sådan finder du hvide trøfler

July 30

Hvide trøfler, en type svampe, der er relateret til den almindelige hvide knap svampe, er tilgængelige på de fleste købmand hylderne. De koster normalt omkring $1.000 per pund i USA, dog så trøffel elskere går ud over at finde andre måder at få denne dyre og lækre mad. Hvis du leder efter et lille eventyr, kan du bare finde det på en jagt for hvide trøfler.

Instruktioner

•Plan en tur til Norditalien. Hvide trøfler findes typisk af trøffel jægere i Langhe Piemonte-regionen og omkring byen Alba.

•Join en gruppe af trøffel jægere at gøre din rejse nemmere. Du kan finde en gruppe jægere, trøffel, kontakte Urbani USA, som er den største leverandør af trøfler til Nordamerika. Dette selskab kan hjælpe dig med at finde en gruppe Foretag dine planer om at besøge Norditalien. Urbani USA hjemmeside er beliggende i afsnittet henvisningen nedenfor.

•Sørg for at planlægge din tur mellem September og December. Dette er når trøfler er i sæson i Italien.

•Pack for din tur i overensstemmelse hermed. Gruppen du rejser med eller møde i Italien vil være i stand til at hjælpe dig med dette, men sørg for at du pakker mørk-farvet, varmt tøj. Du vil være på jagt efter trøfler om natten for at skjule fra andre grupper, der er også jagt trøfler. Ikke har plan om at bære noget lys-farvede tøj på jagt.

•Understand, at den faktiske konstatering af de hvide trøfler er udført af jagthunde. Disse hunde er uddannet til at lugte trøfler under jorden og til at grave dem. Når de er gravet op, truffle jægere inspicere hundens resultater og indsamle trøfler. Som nybegynder, du sandsynligvis ikke vil være håndtering hunden, men du vil sandsynligvis være håndtering de nylig begravede trøfler. Være parat til at få dine hænder beskidte.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com