Hvordan til at holde kat hår fra træ

March 21

Hvordan til at holde kat hår fra træ

Når katte i hjemmet, er kat hår altid et problem. Håret kan hurtigt ophobes på træborde, møbler og andre træ overflader rundt i hjemmet på hvad der virker som en daglig basis. For at fjerne kat hår og holde det ud af skoven, bruger et par rengøring værktøjer, der sandsynligvis allerede i dit hjem.

Instruktioner

•Vacuum træoverflade regelmæssigt at indsamle løs kat hår og skæl. Brug en slange vedhæftet fil til at rense møbler overflader.

•Aftør ned enhver træets overflade med undtagelse af gulvet med en rengøring klud sprøjtes med en tåge af møbelpolish. I modsætning til en tør klud, der ville bare push og indsamle nogle af de hår og skæl, arbejder polske faktisk for at indsamle elementerne. Gennemse din rengøring produkt midtergangen af supermarkedet, som der er endda nogle møbler pudse designet til at arbejde endnu hårdere for at indsamle kæledyr skæl og hårtab.

•Aftør trægulve med en fugtig klud eller moppe. For en rengøring løsning, mix ca 1 gallon vand med 1 kop hvid eddike og moppe trægulve. Brug ikke møbelpolish på dit trægulve, da dette skaber en glat overflade, der kan føre til en glide eller falde.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com