Hvilket er bedre for omkring en swimmingpool: fliser eller beton?

August 5

En swimmingpool på en rangerbanegård bør suppleres med sine omgivelser. Dæk og gangbroer placeret omkring swimmingpools for sikkerhed og bekvemmelighed samt med hensyn til udseende. Derudover kommer dæk og fortove omkring swimmingpools i forskellige materialer, herunder beton og forskellige brolægger typer. Det materiale, du vælger at bruge til din swimmingpool dæk og gangbroer vil afhænge af dit budget, for én. Også vælge beton eller asfaltudlæggere til din pool, baseret på din personlige stil og smag.

Beton

Hældt beton overflader omkring en swimmingpool er ret holdbart. Med hensyn til omkostninger er beton for pool pyntede billig, på mindre end 55 cent per kvadratfod, installation inkluderet. Du kan også have hældt beton i en række forskellige farver, så godt. Stemplet og farvet beton er for at gå omkring swimmingpools også tilgængelig til en lidt højere pris. Hældt beton af alle typer, dog er modtagelig for revnedannelse i koldere vejr, som du kan finde i nordlige klimaer.

Brolæggere

Fliser omkring en swimmingpool er et godt alternativ til traditionelle hældte konkrete materialer. Asfaltudlæggere er relativt små individuelle stykker af beton, mursten eller natursten placeret ved siden af hinanden for at give en kontinuerlig overflade. Brolægger overflader kan blive ujævn, men hvis ikke korrekt installeret. Asfaltudlæggere kommer i beton, mursten og forskellige natursten, som er de dyreste. Asfaltudlæggere varierer meget i pris, fra $5 til $30 per kvadratfod.

Omkostninger

Hvis prisen er en vigtig overvejelse, er det svært at top relative prisoverkommelighed af traditionelle hældes beton for overflader omkring din pool. Stemplet og farvede beton er dyrere, spænder mellem $5 og $20 per kvadratfod. Asfaltudlæggere omkring swimmingpools varierer meget i pris, men alle vil være dyrere end nogen form for beton. Endelig vil det være nødvendigt at custom-cut, nogle af asfaltudlæggere, som vil tilføje til omkostningerne.

Andre faktorer

Beton overflader har en tendens til at fade ud over tid, mens de fleste paver overflader ikke. Pool asfaltudlæggere er dyrere at installere end beton, afhængigt af den særlige brolægger materiale. Derudover kræver asfaltudlæggere for en swimming poolområde forsegling efter installation, som er et ekstra gebyr. Samlet set tilbyder asfaltudlæggere for poolområder en højere grad af holdbarhed end beton. Det er også nemmere at reparere brolægger overflader, fordi du kan simplyt erstatte individuelle beskadigede asfaltudlæggere.

Udvalg

Enhver form for beton skal være forseglet og rengøres regelmæssigt for at undgå pletter, plus en skridsikker finish skal anvendes. Hvis du er budget-minded, Vælg beton over asfaltudlæggere til at gå omkring din pool. Bare husk at beton vil koste mere end pool asfaltudlæggere i vedligeholdelsesomkostninger på lang sigt. Pool område asfaltudlæggere allerede har naturlige skridsikre overflader og billigere at vedligeholde end beton. Hvis du ønsker høj linje udseende og lav vedligeholdelse for overflader omkring din pool, Vælg brolæggere over beton.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com