Sådan oprettes en savnet Person plakat

August 9

Sådan oprettes en savnet Person plakat

Efter et medlem af familien eller vens forsvinden er en af de vigtigste ting du kan gøre at cirkulere aktuelle og detaljerede oplysninger om enkelt. Denne information er afgørende for at skabe en effektiv savnet person flyer eller plakat. Uanset om du foretager digital eller hånd-trykte løbesedler, bruge en nylig billede, skarpe, klare bogstaver og nøjagtige oplysninger til at optimere chancerne for, at oplysninger, der vil hjælpe med at finde den forsvundne person. Sørg for at medtage telefonnumre til retshåndhævelse eller en dedikeret telefonlinje, der vil være bemandet døgnet rundt for at modtage tips som svar på dine plakater.

Instruktioner

•Få de mest seneste, god kvalitet, hard-copy fotografi eller digital billed af det der mangler enkelte. Fotografiet skal være en klar skudt af hoved og ansigt, taget fra fronten, hvis det er muligt. Vælg et billede, der viser alle karakteristiske kendetegn i ansigtet, modermærker, piercinger eller modermærker. Undgå at bruge billeder, hvor den manglende enkelte iført en hat eller solbriller, da disse kan sløre vigtigt ansigtstræk.

•Type eller pænt print den ord "mangler" med store, røde bogstaver øverst på din flyer så det henleder forbipasserende. Lige under dette ord, placere billedet du markeret, enten digitalt eller ved hjælp af tape eller gummi cement til hard-copy flyers.

•Type eller pænt udskrive kritiske oplysninger om den forsvundne person. Vigtige oplysninger bør omfatte, men er ikke begrænset til: fulde navn med store bogstaver; hvor personen blev sidst set; den dato, han forsvandt; hans fødselsdato og nuværende alder; køn; højde, vægt og opbygge; hår og øjenfarve farve; og race, ifølge Polly Klaas Foundation. Når notering hårfarve, du også kan omfatte en kort beskrivelse af hvordan den forsvundne person bærer hans hår, såsom lang, bølget eller med pandehår. Under overskriften "race" kan det være nyttigt at nævne teint, så godt.

•Finish din forsvundne person flyer ved at inkludere en beskrivelse af tøj personen var savnet da hun forsvandt. Omfatter smykker og overtøj, og nævne om personen, der var i færd med en pung eller andre elementer. Endelig, på bunden af flyer, Bemærk eventuelle særprægede markeringer den manglende enkelte har, såsom ar, modermærker, piercinger og tatoveringer. Hvis personen, der har flere karakteristiske egenskaber, såsom en halte, støbt eller lignende varer, gør opmærksom på, at så godt.

•Udskrive fra flere kopier af din digital flyer eller få eksemplarer, hvis de bruger papirkopi. Tape eller lim hver flyer til en større, neon-farvet stykke plakat bord, så det vil skille sig ud.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge usædvanlige skrifttyper og ikke ændre skriftfarven, undtagen ordet "mangler" i toppen af den løbeseddel, at undgå det bliver for travlt eller svær at læse, ifølge organisationen 4themissing.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com