Hvordan man tegne en kæde Link hegnet

March 25

Chain link hegn kan være nyttige, men de er grimme og undertiden udgøre en sikkerhedsrisiko. Hvis du sætter i et nyt hegn eller blot ønsker at fjerne en del af kæde link, kan det være meget dyrt at hyre en service at gøre det.

Instruktioner

•Brug bolt fræsere til at fjerne alle kæde link, således at kun de opretstående og horisontal poler af hegnet. En kæde link hegnet er foldede til polakkerne varierer, men for alle hegn, der er ingen grund til at skære igennem hver enkelt link--behøver du kun at skære hægter, wire eller andre skruer, der holder kæde link til opretstående og horisontal poler. Hvis links nederst på hegnet er indlejret i jorden eller andre objekter, bruge en skovl til at grave dem ud hvis det er muligt, og hvis ikke, skær dem med bolt kuttere.

•Fjern den vandrette linje, der forbinder de lodrette stænger sammen. For nogle chain link hegn, vil anvende opadgående pres forårsage bar hen til affyre lige ned. Hvis baren ikke kommer let, bruge en bajonetsav for at afskære bar på hver pol. Hvis baren pop ud let, kan du stadig ønsker at skære det i sektioner, så det er mere overskueligt.

•Tag polakkerne. Chain link hegn understøttes af metal polakker, der normalt er sunket i cylindre eller blokke af beton. Der er to måder at fjerne polakker: afskære dem i bunden eller fjerne hele stangen, herunder den konkrete blok. Afskære polakkerne i bunden af den konkrete blok er meget lettere, men vil efterlade en bid af beton i jorden, som kan hindre et nyt hegn, eller andre landskabspleje. Hvis du ønsker at afskære pol, blot grave ned med din skovl indtil du finder den konkrete base, og gøre et vandret snit med den bajonetsav. Hvis du vil fjerne hele stangen, grave omkring stangen og afsløre alle de konkrete base. Vrikke stangen frem og tilbage kraftigt til at kontrollere, hvordan robust sæt den er, og Løsn jorden op. Hvis det wiggles nemt, du måske kunne trække det lige ud. Hvis ikke, fortsætter grave dybere rundt om stangen, og vrikke kraftigt indtil pole bliver løs nok til at trække lige ud. Hvis den betonblok er især stor, bruge din forhammer til at bryde væk konkrete base som du graver. Efter uddrager pol, kan du bruge en forhammer til at bryde resten af beton ud af stangen til at gøre det lettere at håndtere.

Tips & advarsler

  • Det kræver en stor indsats til at skære igennem hegnspæle med en nedstryger; en bajonetsav kan lejes fra mange isenkræmmere.
  • Når du bruger en forhammer, kan rystende fragmenter flyve i alle retninger. Bære beskyttelsesbriller.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com